Jozsfm964 írta:Igazad van, rosszul emlékeztem, de főleg újak voltak benne. Hiszen azokat kell tesztelni, nem azokat, amik már bevált dalok (Slágerről, régi Juventusról, Danubiusról).admin írta:Én már régebben is néztem, és nem csak friss zenék vannak benne. Nagyon összeszórt az egész.Jozsfm964 írta:Belenéztem a Juventus honlapon lévő zenei tesztbe és sok benne az új dal, valamint azok amik az R1-en is szólnak. Megdöbbentő volna ha a Juventus meghagyná azokat a slágereket amiket szeretnek ezen a frekvencián és kibővítené még újakkal!De nem fogja, megtartja a jelenlegi arculatát.
Szerintem ezzel még lendíthetne magán egy kicsit!
Mellesleg amióta van zenei teszt a juventus.hu-n, mindig is friss zenék voltak benne.
Pedig nem ártana kicsit frissíteni a dolgot...
admin írta:Én már régebben is néztem, és nem csak friss zenék vannak benne. Nagyon összeszórt az egész.Jozsfm964 írta:Belenéztem a Juventus honlapon lévő zenei tesztbe és sok benne az új dal, valamint azok amik az R1-en is szólnak. Megdöbbentő volna ha a Juventus meghagyná azokat a slágereket amiket szeretnek ezen a frekvencián és kibővítené még újakkal!De nem fogja, megtartja a jelenlegi arculatát.
Mellesleg amióta van zenei teszt a juventus.hu-n, mindig is friss zenék voltak benne.
admin írta:Pedig van egy olyan választási lehetőség is a tesztben, hogy "Túl sokszor hallottam" ennek akkor lenne értelme, ha a már bejáratott dalokat is tesztelnék.Jozsfm964 írta:Belenéztem a Juventus honlapon lévő zenei tesztbe és sok benne az új dal, valamint azok amik az R1-en is szólnak. Megdöbbentő volna ha a Juventus meghagyná azokat a slágereket amiket szeretnek ezen a frekvencián és kibővítené még újakkal!De nem fogja, megtartja a jelenlegi arculatát.