RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#90792  Szerző: szemilan

mihalylovics írta:
olvaso1 írta:60 perc folyamatos beszéd...nem sok ez így kicsit? Valami megszakítás, vagy valami? Szerintem félnél egy zene beleférne.
Ez az első adás volt, még várd ki a végét! :) Amúgy nem volt egy rossz műsor, lehet, hogy állandó hallgató leszek :)
Nem volt rossz, szerintem se, csak túl tömörnek tűnt nekem. És úgy a felénél úgymond belefáradtam és elkezdtem másra koncentrálni. Neház 60 percen keresztül lekötni az embert.
 #90789  Szerző: mihalylovics

olvaso1 írta:60 perc folyamatos beszéd...nem sok ez így kicsit? Valami megszakítás, vagy valami? Szerintem félnél egy zene beleférne.
Ez az első adás volt, még várd ki a végét! :) Amúgy nem volt egy rossz műsor, lehet, hogy állandó hallgató leszek :)
 #90783  Szerző: tom1208

Vagy miért nem veszik fel előre, leadnák 20tól 22ig, és mehetnének a 80',90'es zenék közben!? :)
 #90782  Szerző: Glenn

LewyDee írta:Amúgy sanszos hogy az jön itt a 2.kerületben:))
Na, akkor már tudom, hogy én is mit fogtam reggel a 89,6-on. :yes:
 #90780  Szerző: szemilan

60 perc folyamatos beszéd...nem sok ez így kicsit? Valami megszakítás, vagy valami? Szerintem félnél egy zene beleférne.
 #90769  Szerző: db81

olvaso1 írta:Budapesti arcok, Fehér Mariann. Erre kíváncsi vagyok. Lehet fel is veszem az első adást. :)
Érdemes, Monspart Sarolta szenzációs személyiség :) Ezt tapasztalatból tudom :).
 #90768  Szerző: szemilan

Budapesti arcok, Fehér Mariann. Erre kíváncsi vagyok. Lehet fel is veszem az első adást. :)
 #90764  Szerző: mihalylovics

Erről van szó! Szóval ezért is mondom ha ezeket a dalokat beszórja, sőt még a 80-as 90-est hozzácsapja, akkor talán talán megmarad egy két ember a rádió mellett!
Mint például én is. Na jó, hallgatok 100 másik adót is, de a Juventusztól sem pártolok el. Dunakeszin lakom, úgyhogy nekem mindegy hogy 89.5 vagy 103.9, Keszi és Fót között jön ez is, még a s*aros MP4-es rádión is, úgyhogy jó lesz ez is :) Nekem a reggeli műsor speciel tetszik, mert nem az a szenzációhajhász, erőszakos, arrogáns, agresszív, mint például a Morning Show. Ja, és nincs tele reklámmal és több a zene! Ezt az előbb említett 2 műsorból hiányolom nagyon. Tehát nekem ezért jön be a Juventus Reggel. Akárki is vezeti.
 #90762  Szerző: mlaszlo

Jozsfm964 írta: A Class fm se csak a mai zenéket játssza. A 90-est és a maiakat. Természetesen jó ha megvan a célközönség, de ez nem azt jelenti, hogy csak egy féle zene stílust vagy korszakot szerethetnek. Fel kell mérni mi az amit szerethetnek és mi az ami nem. Ez nem egyszerű dolog de aki ebben profi az tudja. A tematizálás is egy jó dolog, csak sokkal nehezebb összeszerkeszteni, de meg lehet csinálni. Itt Magyarországon egy tematizált rádió sikeresen sajnos nem él meg.
Valóban, de többnyire már 2000-es évekből játszik számokat, egy országos rádiónál pedig ez a 20 év belefér. A Juventus viszont már egy helyi rádió csak, helyi szinten pedig nincs sok értelme egy országos rádióhoz hasonló struktúrát követni.
  • 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 260