RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#90817  Szerző: viktorio

és 2-3 zenével nyugodtan megszakíthatnák, legalább a riportalany is pihen egy picit....
 #90816  Szerző: viktorio

a gumizene kicsit zavaró a beszélgetés alatt....
 #90811  Szerző: db81

Első adás volt, szerintem fognak egy picit módosítani. Az irányvonal jó. 10 után is van élet a Juvin. De rég volt ez is.

Kíváncsi leszek a 89,5-n milyen fajta struktúra lesz.
 #90809  Szerző: radukanorbert

mihalylovics írta:Az azonban dícséretes, hogy 21-23 között a Juventusz Rádió a magyar zenéket állítja előtérbe. És amúgy a Budapesti arcok c. dumaműsor is tetszett, legalábbis nekem. Hiába nincs zene, ez ilyen "nyugis műsor", ami számomra vacsora alatt, az igencsak bóvli konyhai rádión hallgatva tökéletes. :)
Én a helyükbe 15 percenként egy lassabb zenével, ami akár lehetne valami pesti előadó is, megszakítanám. Sajnos az ember este már nincs olyan agyi állapotban, hogy 1 órán keresztül oda tudjon koncentrálni.
 #90806  Szerző: mihalylovics

Az azonban dícséretes, hogy 21-23 között a Juventusz Rádió a magyar zenéket állítja előtérbe. És amúgy a Budapesti arcok c. dumaműsor is tetszett, legalábbis nekem. Hiába nincs zene, ez ilyen "nyugis műsor", ami számomra vacsora alatt, az igencsak bóvli konyhai rádión hallgatva tökéletes. :)
 #90802  Szerző: radukanorbert

ceve írta:Jó műsor volt nyolctól, nagy részét hallgattam. De hadd legyek kicsit ünneprontó.

Eddig ha este 8 után utaztam haza a BKV-n, nagyrészt Rádió1-et hallgattam. Ha nemszeretem szám ment épp, átkapcsoltam Juventusra vagy Face-re.

Nézzük, miből lehet mától válogatni este 8 és 9 között:

Rádió1 - OFF
Face - OFF
Juventus - duma
Class - duma
Neo - duma

Ebben a sávban tehát néhány hét alatt 3-mal csökkent a zenés programok száma - lényegében a Petőfi maradt egyedül, ahol 8 és 9 között hosszú megszakítások nélküli könnyűzenei műsort lehet hallgatni.
Jogos a kifogás, viszont ez az időszak, ami rádiózás szempontjából már nem csúcsidőszak, viszont a vállalt közszolgálati tartalmakra még alkalmas/korrekt hely. Sajnos, nem sajnos, szinte minden rádió ezt játssza, hogy a közszolgálati tartalmakat estére rakja. A pofátlanabban nem estére, hanem éjfél utánra teszi, amikor a legalacsonyabb a hallgatottság. Ilyen szempontból a rádió már erősen inkorrekt a Médiatanács felé :) Most abba ne menjünk bele, hogy a Médiatanács se különb, mert az nem ide tartozik.
Amúgy ezen zenei problémára hamarosan megoldás lesz a Music FM, vagy a Rádió 1 esetleg egy új frekin. Elvégre most a pályázatokat "zenei rádiókra" írták ki.
 #90798  Szerző: ceve

Jó műsor volt nyolctól, nagy részét hallgattam. De hadd legyek kicsit ünneprontó.

Eddig ha este 8 után utaztam haza a BKV-n, nagyrészt Rádió1-et hallgattam. Ha nemszeretem szám ment épp, átkapcsoltam Juventusra vagy Face-re.

Nézzük, miből lehet mától válogatni este 8 és 9 között:

Rádió1 - OFF
Face - OFF
Juventus - duma
Class - duma
Neo - duma

Ebben a sávban tehát néhány hét alatt 3-mal csökkent a zenés programok száma - lényegében a Petőfi maradt egyedül, ahol 8 és 9 között hosszú megszakítások nélküli könnyűzenei műsort lehet hallgatni.
  • 1
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 260