RADIOSITE Fórum

• Informatika

#91299  Szerző: Csongii

Nekem meg ezért nincsen webkamerám. :D
 #91182  Szerző: Glenn

Nálam nincs gond ezen a tesztoldalon, és a plugin-container.exe is fut.
 #91181  Szerző: asimov

Ugyfest, hogy a Firefox flashvideo lejatszasi problemajara javasolt, ideiglenes megoldas (dom.ipc.plugins.enabled > false) csak felmegoldas, ugyanis elohozhat egy 2001 ota ismert FF hibat: bizonyos (amugy jol mukodo) weblapok megnyitasa utan, az egesz FF-ben lathatatlanna valhat a kurzor, szovegbevitelnel.
(Kozben olvastam itt-ott arrol, hogy a "Google Earth" program is hajlamos szetesni, ha ez a beallitas TRUE-n van...)

Itt lehet a kurzorhibat ellenorizni: kurzor eltunes tesztoldal
... bele kell kattintani a vizszintes szovegmezobe es ha eltunik a kurzor (a leutott betuk/szamok sem latszanak), akkor a tesztoldal bezar es FF ujraindit... aztan be/vissza kell kapcsolni az erintett beallitast:
- FF cimsorba beir ez: "about:config" majd [ENTER]
- a "Szuro" soraba beir ez: "ipc"
- az alul megjeleno listaban a "dom.ipc.plugins.enabled" beallitast (pld. dupla rakattanassal) TRUE-ra kell allitani (ha nem ugy lenne) majd FF ujraindit.

Ahhoz kepest, hogy eppen az FF vedelme erdekeben epitettek be egy teljesen kulon mukodo plug-in kezelo programot (plugin-container.exe), siman el tudom kepzelni azt, hogy eppen ez a nem eppen jol teljesito plug-in kezeloprogram (es az FF -korlatozo beallitasok ellenere is- brutalisan elszallo memoriaigenye) okozza majd az egyszer az FF hanyatlasat. :(
 #91134  Szerző: djlacee

Kutya úr isten
 #91088  Szerző: Glenn

Igen, ez tanulságos volt, THX!
 #91082  Szerző: asimov

Igen, ugy is lehet.. :) (Ctrl+Shift+B utan) de en inkabb megis a kezimunkat preferalom es javasolom, mert a konyjelzok atmentese utan rendszerint jon a teljes profil atkoltoztetesenek az igenye (netes felhasznalonevek+jelszavak, elozmenyek, megszokott beepulok, stb) es ez nemi kezimunkaval konyvjelzostol, mindenestol pikk-pakk vegre is hajthato, aztan mindenki orul. :)
  • 1
  • 218
  • 219
  • 220
  • 221
  • 222
  • 330