RADIOSITE Fórum

• Informatika

#91761  Szerző: asimov

Jogos... MSN Live Messenger helyesen Windows Live Messenger (mar jo regota.. az "MSN" emlegetese megszokas :) )
Amugy a Windows Live Essential a Windows Live Messenger-bol es a melle pakolt programokbol allo programcsomag.
(Az Essential telepitesekor, a Windows Live Messenger -ha kiszedegeted a tobbi alkalmazas elol a pipakat- onmagaban is telepitheto, a tobbi progi nelkul.)
djlacee írta:Na, azért vannak itt tévedések, a program neve Windows Live Essentials, és a Messenger Plus Live épül be
 #91752  Szerző: djlacee

Na, azért vannak itt tévedések, a program neve Windows Live Essentials, és a Messenger Plus Live épül be
 #91748  Szerző: Csongii

Nálam szerencsére a régi messenger van, viszont az új Plus, de így nincsen balhé. :)
 #91738  Szerző: asimov

Szoval "MSN Plus" is van ott.. igy mar egeszen mas lesz a tortenet.
Most akkor az "MSN Live Messenger" vagy a 'Messenger Plus Live" kiegeszito frissult? A ketto nev alatt, ket kulon program van.
Utobbi az elozore epul ra a telepitesekor > extra funkciokat ad a "gyari" MSN Live Messenger-hez.
Forumokon (nemzetkozin is) a 2012-es Live Messenger-t meg nem szidjak... viszont a "Msn Plus" sosem toleralta a komolyabb, MSN Live Messenger verziovaltasokat, tehat a kerdesre a valasz: amennyiben telepitve van az 'Messenger Live Plus' is, akkor nem ajanlott telepiteni az "MSN Live Messenger" frissiteset.
Akkor lehet frissiteni, amikor kiadtak az ujabb verzioju Live Messenger-hez is jo, ujabb verzioju msn plus-t is, de ekkor elozoleg le kell szedni a meglevo 'msn plus'-t (Programok telepitese/eltavolitasa) majd mehet a 'MSN Live Messenger' frissites es ezutan mehet fel az ujabb verzioju 'msn plus' is)

A jelenleg elerheto legujjabb Messenger Plus kiegeszito (v.: 5.11.0.759) nem tamogatja a 2012-es MSN Live Messenger-t! (Ami nem jelenti azt, hogy nem is mukodhet, de legalabbis nagyon ajanlott megvarni az ujjabb verzioju Msn Plus-t.)
Pasa írta:Köszi, Avast előtt AVG-m volt, de nekem ez jobban bejött. Amúgy megoldottam, most újra jó minden.
Nekem Windows Live Messenger Plus van, eddig mindig frissült és sose volt vele gond. Lehet, hogy mégsem kéne neki engedni a frissülést?
 #91730  Szerző: Glenn

Köszi, Avast előtt AVG-m volt, de nekem ez jobban bejött. Amúgy megoldottam, most újra jó minden.
Nekem Windows Live Messenger Plus van, eddig mindig frissült és sose volt vele gond. Lehet, hogy mégsem kéne neki engedni a frissülést?
 #91719  Szerző: asimov

Helyszini gari... ezt is ritkan hallom! :D
olvaso1 írta:Már intézem a garis cseréjét. :)
És ki sem kell mozdulnom, mivel helyszíni garis a gép.

Amúgy igen 4 GB memóriával megy szépen. Bár azért így tapasztalok némi lassulást. Meg ha jön a szakember, azért rákérdezek egyes dolgokra.
 #91718  Szerző: asimov

Pasa:
MSN Plus nem volt telepitve?
Amugy en is 2009-es Live Messengert-t hasznalok, mert meguntam az uj verziok hulyesegeit... a frissiteseket azota nem engedem. (Majd ha muszaj lesz a tavsegites miatt... )

Az avast-hoz ragaszkodsz? Ajanlanek egy kevesbe problemasat, amelyik szinten ingyenes:
AVG Free: http://free.avg.hu/FreeDwlPage.php <itt a FREE oszlopban kivalasztod a neked megfelelo verziot (32/64 bit) aztan a telepites ertelemszeruen, nem bonyolult, csak oda kell figyelni. A komolytalan kinezet ne tevesszen meg.. az AVG-knek kivalo minositesei vannak es mukodes kozben sem igen okoznak galibat. (foleg ez utobbi, az avastrol mar nem mondhato el)

====================

Mas:
Az E-ON ugyfelszolgalat webes felulete nem tamogatja a legujabb (v .10.0.1) Firefox-ot.. es atverni sem erdemes, mert tenyleg nem mukodik. :S
 #91716  Szerző: szemilan

Már intézem a garis cseréjét. :)
És ki sem kell mozdulnom, mivel helyszíni garis a gép.

Amúgy igen 4 GB memóriával megy szépen. Bár azért így tapasztalok némi lassulást. Meg ha jön a szakember, azért rákérdezek egyes dolgokra.
 #91715  Szerző: asimov

Hat... nagyon ugyfest.
Ha van ra lehetoseged, masik geppen is probald ki azt a Kingston-t, de semmikeppen se dobd ki. :)
A lenyeg: meglett a hiba es egy rammal megy a gep (megy a gep?)
(Egy jo tanacs: hibas memoria csereje utan megfontalando egy telepites, mert ami adat keresztulment azon a hibas memoriamodulon, az mind megserulhetett..)
olvaso1 írta:
Samsung és Kingston, paraméterekben full ugyan az. Csak a Kingston volt benne és úgy is produkálta a hibát, ellenben ugyanabba az aljzatba csak a Samuval semmi gond.

Kettő együtt szintén problémás. Legalábbis a diagnosztikának, a Win 7 tojik rá, hogy ****, vagy sem. Mintha semmi probléma nem lenne. Igaz "csak" a Kingstont behelyezve nem indítottam el a Win-t, csak a diagnosztikát.

Tehát fogtam egy fehér hollót? :D
  • 1
  • 215
  • 216
  • 217
  • 218
  • 219
  • 330