Az igazat, csakis az igazat, a színtiszta igazat mondom, Isten engem úgy segéljen!
mimi írta:A Tilos Rádió egy 1991-ben kalózrádióként indult civil, alapítványi, független rádió, önkéntes műsorkészítőkkel, underground zenei, kulturális és egyéb tematikus, valamint véleményműsorokkal. Szeretik összemosni a baloldallal, főleg akik nem hallgatják és nem ismerik, csak úgy hallották, "meghát ott vót a bakács", tudom, de a valóság nem egy biten írható le. Egyrészt képesek kritizálni a baloldalt is, hogy csak példát említsek, az egyik húzóműsoruk, a Bádogdob vezetője az a Bodoky Tamás, aki két éven át foglalkozott a 2006-os rendőri túlkapásokkal, amiről könyvet is megjelentetett. Másrészt legjobb tudomásom szerint utasításokat sehonnan nem kapnak, ahogy párttámogatásokat sem. Esetleg a Klubrádió egyes műsorkészítői, ha akarnak, és a Tilos befogadja őket, önkéntesként készíthetnek műsort, de szerintem a Tilos és Bolgár György, vagy Dési János kölcsönösen nem akarják egymást. Hálistennek.+ még van 3 koordinált freki: 102,5 104,4 106,7
Egyébként meg van Pesten elég freki, főleg ha nem olyanoknak osztogatnák, akikről kiderül, hogy nem is tudnak, nem is akarnak rádiót indítani. Ott van a 88.1, 88.8, 91.4, 92.9, 95.3, 96.4, 98.6 - erre mindre épkézláb, életképes jelentkező jelen piaci helyzetben nem lesz, tehát bőven tudnak adni a Klubnak egy nyomorult frekit. Adjanak. Ne ingyen, tisztességes összegért.
mimi írta:[A Jazzy és a Klasszik egyértelműen balos kötődésűek, érdemes csak az egyik vezető balos napilap honlapján levő nagyméretű hirdetéseiket nézni. (Más dolog, hogy "piaci rés" adók, és hogy nem politizálnak.)]Ivoa írta:Tilos.Ezzel szerintem nagyon el vagy tévedve...
Snake írta: És meg is szűntekAzért az mégis fontos, hogy kik a Klubrádió célcsoportjai, illetve, hogy ezeknek van-e elegendő pénzük. Egyértelműen nincs.
veterán írta:És meg is szűntekasr27 írta:Így van.PooLee írta:Egyetértek a megdöbbenésetekkel, ugyanakkor néhány másodperccel tovább gondolkodtam a dolgon és ha most megkérdeznék tőlem, hogy a Klubrádió helyében honnan teremtenék elő pénzt, nem igazán tudnék válaszolni. Ugyanis: noha még éppen szól, az ellehetetlenítése hónapokkal ezelőtt megtörtént, a bizonytalanság ugyanis már rég megkezdődött, azóta pedig a reklámozók lényegében teljesen elhagyták az adót. A Klubrádiót azóta félig-meddig a hallgatók tartják életben, ami csúnyán is hangozhat, ugyanakkor nagyszerű dolognak is tartom egyszerre: látszik, hogy tényleg van igény egy alternatív politikai hangra továbbá egyéb - véleményem szerint - igényes műsorokra.Roxy Rádióra(és R1,Sztár fm,Rise) is volt igény, nagyon sokan hallgattuk! Mégsem kérték a hallgatókat, hogy emelt díjas hívást kezdeményezzenek, hogy fenn tudják tartani a rádiót.
asr27 írta:Így van.PooLee írta:Egyetértek a megdöbbenésetekkel, ugyanakkor néhány másodperccel tovább gondolkodtam a dolgon és ha most megkérdeznék tőlem, hogy a Klubrádió helyében honnan teremtenék elő pénzt, nem igazán tudnék válaszolni. Ugyanis: noha még éppen szól, az ellehetetlenítése hónapokkal ezelőtt megtörtént, a bizonytalanság ugyanis már rég megkezdődött, azóta pedig a reklámozók lényegében teljesen elhagyták az adót. A Klubrádiót azóta félig-meddig a hallgatók tartják életben, ami csúnyán is hangozhat, ugyanakkor nagyszerű dolognak is tartom egyszerre: látszik, hogy tényleg van igény egy alternatív politikai hangra továbbá egyéb - véleményem szerint - igényes műsorokra.Roxy Rádióra(és R1,Sztár fm,Rise) is volt igény, nagyon sokan hallgattuk! Mégsem kérték a hallgatókat, hogy emelt díjas hívást kezdeményezzenek, hogy fenn tudják tartani a rádiót.