Nekem volt szerencsém együtt gurulni a fiúkkal.

http://kozossegfigyelo.hu/index.php?opt ... &Itemid=62
rmihaly76 írta:Igy van, amit hallottam, az talan ketto masodperces volt.4x2=8 másodperc kiesés egy 4 órás élő adásnál mobilinternettel nem rossz arányradukanorbert írta:radukanorbert írta: Pontosan 4 kisebb szakadás volt, mindegyik a Margít-híd budai hídfőjénél.Összesen
Ezek a szakadások pár másodperc hosszúak voltak.
radukanorbert írta:radukanorbert írta: Pontosan 4 kisebb szakadás volt, mindegyik a Margít-híd budai hídfőjénél.Összesen
Ezek a szakadások pár másodperc hosszúak voltak.
rmihaly76 írta:Mar, ugy osszesen?Összesenradukanorbert írta: Pontosan 4 kisebb szakadás volt, mindegyik a Margít-híd budai hídfőjénél.
radukanorbert írta: Pontosan 4 kisebb szakadás volt, mindegyik a Margít-híd budai hídfőjénél.
rmihaly76 írta:Negyed 7-tol, 7:05-ig hallgattam. Ezalatt az az egy akadas volt. Ez, szerintem jo aranyPontosan 4 kisebb szakadás volt, mindegyik a Margít-híd budai hídfőjénél.
olvaso1 írta:rmihaly76 írta:Megy a BKV rodeo... Az eddigi kitelepulesktol nem voltam oda, de ez tetszik, mert a musorvezetok vegre -szerintem- jol adjak el a dolgot.
Fel het magassagaban volt egy pici akadas a kozvetitesben, de ettol csak meg eletszerubb az egesz.
Akartam kérdezni, hogy milyen volt az adás minősége, illetve folyamatos volt-e.![]()
Mobilnetről tolták az egészet elvileg.
"A magyar mobiltelefónia és rádiózás történetében először a Class FM ma reggeli Morning Showja a megszokott vonalán közlekedő 6-os villamosra költözött stúdiójából a Vodafone hálózatán keresztül sugározta élő adását."
olvaso1 írta:rmihaly76 írta:Megy a BKV rodeo... Az eddigi kitelepulesktol nem voltam oda, de ez tetszik, mert a musorvezetok vegre -szerintem- jol adjak el a dolgot.
Fel het magassagaban volt egy pici akadas a kozvetitesben, de ettol csak meg eletszerubb az egesz.
Akartam kérdezni, hogy milyen volt az adás minősége, illetve folyamatos volt-e.![]()
Mobilnetről tolták az egészet elvileg.
"A magyar mobiltelefónia és rádiózás történetében először a Class FM ma reggeli Morning Showja a megszokott vonalán közlekedő 6-os villamosra költözött stúdiójából a Vodafone hálózatán keresztül sugározta élő adását."
rmihaly76 írta:Megy a BKV rodeo... Az eddigi kitelepulesktol nem voltam oda, de ez tetszik, mert a musorvezetok vegre -szerintem- jol adjak el a dolgot.