RADIOSITE Fórum

• Rádiós technikai eszközök

#95918  Szerző: veterán

Richmonde írta:Tudja valaki, hogy melyik országos adó akar 42Net-re állni Zenon helyett? Kicsit furcsa döntés lenne, de kaptam egy ilyen jellegű infót... :o
Neo
 #95917  Szerző: Richmonde

Tudja valaki, hogy melyik országos adó akar 42Net-re állni Zenon helyett? Kicsit furcsa döntés lenne, de kaptam egy ilyen jellegű infót... :o
 #92596  Szerző: mihalylovics

djlacee írta:Nekem LG van, és tényleg nem olyan jó a szelektivitása, viszont funkcióban verhetetlen . (CD, Bluetooth, AUX, távirányító)
Akkor szerintem LG és LG közt is van különbség. Az enyém szelektivitása abszolut jó. Mellesleg egy újabb típus lehet, valószínűleg, mert a régieknek tényleg nem volt olyan jó. Mellesleg az enyém is tudja az általad sorolt funkciókat, sőt, még egy kis kormányra erősíthető távirányító is van hozzá :) Szóval nem rossz cucc az...
 #92595  Szerző: mihalylovics

rmihaly76 írta:
LuciFerko írta:Amit linkeltem lejjebb Blau rádiót az szerinted milyen?
Van itt nemi gubanc a webaruhazban, mert a szoveg es kep nem passzol: a foton 'Atlanta 110' van... ami ugye nem a 'Madrid 210'...
Latatlanba hadd ne mondjak velemenyt.. de azt nem hiszem, hogy nagyon mellenyulnal vele. Ami nem tetszik benne, az az, hogy az RDS>RT-ket nem irja ki, legalabbis a gyari leiras alapjan. Nem utolso dolog am az, hogy amikor egy zeneszam megtetszik, akkor ott frissiben mindjart az eloadot/szamcimet is megtudod.. :)
Ha mar benne van az RDS kepesseg, akkor mi a turoert hagyjak ki ezt egy autoradiobol..? :(

Sokaig (en is) uj Atlanta 110-et nezegettem, de nem birtam megszponzoralni, igy lett vegul Vatera-rol a hasznalt Malaga CD36, es nagyon jo vasarnak bizonyult a gep. Ezen meg 6 program gomb van, de rejtely az, miert lett 5 a programgomb az ujabb blau-kon.. persze ott van az FM1, FM2... memoria, ami mar (ot gombbal) 10 programhely, de ez a "szorzozas" talan nem annyira kenyelmes.
A Blaupunktnál ez normális, hogy 5 programszám van. Csak ez a cég csinálja ezt - egyes készülékeken 6 gomb van/volt, de a típusok jó részén 5. Az okát én se tudom. Ez valami olyasmi hülyeség, minthogy a Saab autók gyújtáskapcsolója középen van, a váltó alatt...
 #92397  Szerző: djlacee

Valaki nem ért android programozáshoz? Hogy, miként lehet egy ilyen egyszerűbb netrádiós progit létrehozni, mint pl a Rádió 1 app? Próbálgattam már, de csak sima statikus hangfájlt tudtam (volna), streamet nem
 #92125  Szerző: Glenn

LuciFerko írta:meg kellett cserélni a kapcsolt és állandó +12 V-t.
Azaz, én is így jártam öt éve egy DVD fejegységgel, csak az gyárilag volt elqrva.
 #92112  Szerző: LuciFerko

Na megoldottam nagy szenvedés árán. Vezetékek is teljesen más színüek... meg kellett cserélni a kapcsolt és állandó +12 V-t.

Nem néz olyan jól ki a rádió mint az LG, de sokkal szebben szól és érzékenyebb.
 #92104  Szerző: Glenn

LuciFerko írta:De az LG-nek is az kell...
Hát persze. Azért mondom, hogy az elvágott kábeleket nézd meg.
 #92101  Szerző: LuciFerko

Pasa írta:Igen, mert folyamatos külső táp kell a memóriának. A levágott drótok közül valamelyik az.
De az LG-nek is az kell...
  • 1
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 128