RADIOSITE Fórum

• Hány Wattól számít?

#92126  Szerző: Glenn

Nekem Thomson fülesem van, ez is elszól 40-50 méterig szépen sztereóban. Időnként valakié elnyomta régen, teljesen más hangot hallottam, mint ami nálam ment. Akkor frekit váltottam, azóta jó.
 #92114  Szerző: mate1993

Én sem holnap fogok venni ilyen transmittert. Majd talán jövő karácsonyra. Addig használom a Senheiser vezeték nélküli fejhallgatót, az 865 mhz-n működik, és meglepően nagy a hatótávolsága, 100 m-t simán elszól. Nem tudom abban a frekvenciatartományban mekkora teljesítményig szabad adni, az biztos, hogy vannak jeladók is, mert néha bezavarják a fejhallgatót. Eddig nem jött a hatóság, úgyhogy nincs baj. :)
 #91957  Szerző: Glenn

Alapban nincs tápja, mivel PC-kártya, így a gép tápjáról megy (5 volt). Van hozzá driver, azt fel kell tenni. Az enyémnek kívülről kell hangot adni jackdugón keresztül, az újabbak asszem már belülről kapják. Nekem egy kis talpas antennát is adtak hozzá.
 #91911  Szerző: mate1993

Pasa írta:
mate1993 írta:A típusa egyébként PCIMAX3000+V2.
Nekem ilyen kártya van a gépemben. Ezt a teljesítményt csak 15 voltos külső tápról adja, alapból jóval gyengébb. Nálam ráadásul csak egy 10 centis drót van beledugva, így éppen beszórja a lakást. Még RDS is van... :yes:
Pasa, köszönöm a segítséget. Alapban hány voltos táppal adják, és milyen hosszú antennával? Egyébként a pcselectronics.com-ról rendelném.
 #91775  Szerző: Glenn

mate1993 írta:A típusa egyébként PCIMAX3000+V2.
Nekem ilyen kártya van a gépemben. Ezt a teljesítményt csak 15 voltos külső tápról adja, alapból jóval gyengébb. Nálam ráadásul csak egy 10 centis drót van beledugva, így éppen beszórja a lakást. Még RDS is van... :yes: