RADIOSITE Fórum

• Rádió M - Miskolc, Kazincbarcika, Ózd, Tiszaújváros

#92274  Szerző: moby67

LeslieS írta:Hello!

Sablonszöveg:

"Nagyon tetszik a rádió, jók a műsorok és annak vezetői, a zenei kínálat stb..." :D

De egyetlen egy aprócska gondom lenne. Mégpedig a reggeli műsorotok... ;) Az odáig oké, hogy reggel 6-10-ig kívánság műsor van, de ezenkívül lehetne több műsorvezető is(szám szerint 3), akik érdekes témákról beszélgetnek a régiót tekintve. ;)

Nekem ez a véleményem, de én csak egy hallgató vagyok a sok közül! :)
Épp ebben tér el az országos kereskedelmiektől!!!
A felesleges, órákig tartó unalmas szövegelést próbálják mellőzni. Lásd bumeráng= lerágott csont kategória. :hit:
Mi az érdekesebb ?: új előadók és változatos műsor vagy mindig ugyanazon pofákat hallgatni ?
Ez alól még a Kossuth adó is kivétel,ott is naponta változik a stáb és a téma.
 #92271  Szerző: jimmer

Szerintem épp attól jó, hogy eltér az itthoni sablon reggeli műsoroktól. Egy jó reggeli műsorhoz nem feltétlen kell 2 v 3 ember. A téma amiről beszél legyen érdekes, és szóljon hozzá a hallgató, illetve olyan zenék legyenek amik tempójukban elérik az ébresztő hatást.

A kívánságműsor reggel pedig egy jó átvett ötlet az "öreg" Petőfitől. Ott volt ugye kívánságreggel annó.
 #92244  Szerző: LeslieS

Hello!

Sablonszöveg:

"Nagyon tetszik a rádió, jók a műsorok és annak vezetői, a zenei kínálat stb..." :D

De egyetlen egy aprócska gondom lenne. Mégpedig a reggeli műsorotok... ;) Az odáig oké, hogy reggel 6-10-ig kívánság műsor van, de ezenkívül lehetne több műsorvezető is(szám szerint 3), akik érdekes témákról beszélgetnek a régiót tekintve. ;)

Nekem ez a véleményem, de én csak egy hallgató vagyok a sok közül! :)
 #91621  Szerző: DNorbert

Kicsit kimaradtunk, annak köszönhetően, hogy rajtunk kívül álló okok miatt és mert nem tehetünk róla, meg ilyesmi... :) Röviden: Dolgoztak emmmberek a kilátóban, festettek, takarítottak, nem tudom, és egy véletlen balszerencse folytán így alakult...
 #91577  Szerző: Szd96

Hoppá! 101.6 OFF
Többi avasi rendben van.
Mi történt, elszállt az adó?
 #91204  Szerző: DNorbert

FLaci81 írta:Volt szerencsém pár napot Miskolcon és közelében eltölteni a múlt héten és titeket hallgattalak, nagyon jók vagytok, zenei kínálat is fantasztikus, műsorvezetők is jól csinálják amit csinálnak, családias hangulatot varázsolnak az éterbe, ez nekem nagyon tetszik, még egy rádiónál sem tapasztaltam ilyet, ez nagyon jó! :)
A Miskolc-Mályi-Nyékládháza vonalon is kitűnő minőségben szóltok, hát kell ennél több? :D
A facebook oldal is szerintem nagyon ott van, tetszik ahogy kommunikáltok a hallgatókkal, komolyan mondom eszméletlen jók vagytok! :D
Remélem még nagyon nagyon sokáig fogtok működni, Miskolcnak már nagyon kellett egy ilyen rádió mint ti vagytok! :)
Hajrá Rádió M! :)
:blush: Köszi Laci!
 #91166  Szerző: FLaci81

Volt szerencsém pár napot Miskolcon és közelében eltölteni a múlt héten és titeket hallgattalak, nagyon jók vagytok, zenei kínálat is fantasztikus, műsorvezetők is jól csinálják amit csinálnak, családias hangulatot varázsolnak az éterbe, ez nekem nagyon tetszik, még egy rádiónál sem tapasztaltam ilyet, ez nagyon jó! :)
A Miskolc-Mályi-Nyékládháza vonalon is kitűnő minőségben szóltok, hát kell ennél több? :D
A facebook oldal is szerintem nagyon ott van, tetszik ahogy kommunikáltok a hallgatókkal, komolyan mondom eszméletlen jók vagytok! :D
Remélem még nagyon nagyon sokáig fogtok működni, Miskolcnak már nagyon kellett egy ilyen rádió mint ti vagytok! :)
Hajrá Rádió M! :)
 #89362  Szerző: DNorbert

nyikolaj írta:Jó a rádió továbbra is :yes: ,csak a stúdiót szinte lehetetlen megtalálni,aki nem tudja a pontos címet!Pedig a sétálón van :)
Valamilyen nagyobb reklámtábla nem ártana kintre! :)
Tervben van... Amúgy Miskolc Széchenyi u. 46. 1./5. :D
 #89361  Szerző: DNorbert

Zoey írta:Tovább terjeszkedik az M, az ózdi és kazincbarcikai freki már az övék (mondjuk más nem is nyerhette volna, miután csak ők pályáztak)

"Hatósági szerződéskötés az Mttv. 63. § (1) bekezdése alapján a Mátra Centrum Kft-vel az Ózd 99,5 MHz és a Kazincbarcika 95,9 MHz tekintetében, valamint a médiaszolgáltató névmódosítási kérelme"
:sealed: Maradjunk annyiban, hogy hamarosan... :blush:

Közben elfelejtettük kiírni, hogy már egy ideje szuperál a facebook page, ha esetleg lájkolnátok, vagy ilyesmi... http://www.facebook.com/fmradiom

Utólag is BÚÉK minden kedves kollégának, és örülünk, ha leírjátok mit csinálunk rosszul.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 24