RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#92503  Szerző: Csongii

rmihaly76 írta:Okt 6-an meg usztam a Balatonban... :) aztan meg is jott a sz@r ido.. :S
Pasa írta:Mi ez ahhoz képest, hogy október elején strandolás után a Corában karácsonyfákat nézegettünk?
Ezek szerint te vagy az oka a rossz időnek. :lol:
 #92495  Szerző: asimov

Okt 6-an meg usztam a Balatonban... :) aztan meg is jott a sz@r ido.. :S
Pasa írta:Mi ez ahhoz képest, hogy október elején strandolás után a Corában karácsonyfákat nézegettünk?
 #92433  Szerző: Glenn

Mi ez ahhoz képest, hogy október elején strandolás után a Corában karácsonyfákat nézegettünk?
 #92415  Szerző: mlaszlo

Tudom, üzleti szempontból cél minél hosszabbra kitolni az ünnepi készülődési időszakot, de azért nagyon meglepődtem, mikor a hétvégét két üzletben is már csokinyulakkal és csokitojásokkal találkoztam :oops:
 #92414  Szerző: mlaszlo

Csongii írta: Állítólag szerencsésebb az, hogyha neten keresztül havonta leadjátok az óra állását. Legalábbis több helyről is ezt hallottam.
Amúgy elég érdekes dolog ez. Én is próbálok itthon spórolni, de öreganyám mellett elég nehéz. :S
A rádióban meg ami viszi az áramot, azzal nem lehet mit kezdeni. :cry: (számítógépek)
Az a baj, hogy sajnos annyi áram elfogy, mint amit az átalányon kiszámláznak, illetve mint most kiderült még több is egy kicsivel. Csak tényleg tanácstalan vagyok, mi az ami többet fogyaszthatott :S
 #92361  Szerző: Csongii

mlaszlo írta:Ezt a villamosenergia fogyasztást soha nem fogom megérteni. Ahol csak lehetett energiatakarékos égőt tettünk be, esténként abból is csak kettő-három ég folyamatosan, pár éve ezek helyén mindenhol normál 40 vagy 60 wattos égő volt. A műszaki cikkeket ha nem használjuk nemcsak kikapcsoljuk, hanem áramtalanítjuk is, új fogyasztó nem jött be, tv-t is kevesebbet nézünk, mégis magasabb átalányt kell fizetni, mint tavaly, mert többet fogyasztottunk. Mióta odafigyelünk, hogy takarékoskodjunk az energiával, azóta egyre több a fogyasztás :S
Állítólag szerencsésebb az, hogyha neten keresztül havonta leadjátok az óra állását. Legalábbis több helyről is ezt hallottam.
Amúgy elég érdekes dolog ez. Én is próbálok itthon spórolni, de öreganyám mellett elég nehéz. :S
A rádióban meg ami viszi az áramot, azzal nem lehet mit kezdeni. :cry: (számítógépek)
 #92348  Szerző: mlaszlo

Ezt a villamosenergia fogyasztást soha nem fogom megérteni. Ahol csak lehetett energiatakarékos égőt tettünk be, esténként abból is csak kettő-három ég folyamatosan, pár éve ezek helyén mindenhol normál 40 vagy 60 wattos égő volt. A műszaki cikkeket ha nem használjuk nemcsak kikapcsoljuk, hanem áramtalanítjuk is, új fogyasztó nem jött be, tv-t is kevesebbet nézünk, mégis magasabb átalányt kell fizetni, mint tavaly, mert többet fogyasztottunk. Mióta odafigyelünk, hogy takarékoskodjunk az energiával, azóta egyre több a fogyasztás :S
 #92076  Szerző: LuciFerko

macskám
Kép
  • 1
  • 210
  • 211
  • 212
  • 213
  • 214
  • 542