szemilan írta: Elvileg ott van Balogh Tamás is.Valóban, megfeledkeztem róla, mert nem írták a Facebook-on és a plakátokon sincs kint.
Az új kép annyira nem sikerült jóra, főleg Harsányi Leventének furcsa az arckifejezése.
szemilan írta: Elvileg ott van Balogh Tamás is.Valóban, megfeledkeztem róla, mert nem írták a Facebook-on és a plakátokon sincs kint.
mlaszlo írta:Elvileg ott van Balogh Tamás is.szemilan írta:A videón viszont együtt van Pordán Petrával és Harsányi Leventével is. Lehet ők lesznek hárman reggelente? Csak akkor meg ki lesz hétvégén, mert marad még Mák Kata és Cooky hétköznapra.mlaszlo írta:Hajdu Steve a reggeli műsorban?Úgy tűnik.
szemilan írta:A videón viszont együtt van Pordán Petrával és Harsányi Leventével is. Lehet ők lesznek hárman reggelente? Csak akkor meg ki lesz hétvégén, mert marad még Mák Kata és Cooky hétköznapra.mlaszlo írta:Hajdu Steve a reggeli műsorban?Úgy tűnik.
mlaszlo írta:Hajdu Steve a reggeli műsorban?Az durva lesz. Kénytelen leszek valahogy meghallgatni őket.
csonkamate írta:ne meg lett a dátum március7 én indul a musicfm 89.5-.-"