Rendeltem ilyet a telefonhoz:
http://emobi.hu/kepernyovedo-folia-xper ... p-628.html
mert a kijelzőn minden megmarad, szétkenődik és nagyon sok vesződés árán lehet letisztítani. A gyári fólia meg lejött hamar.
PooLee írta:Bár a kérdés nem nekem szólt, nekem is van tapasztalatom az X10 Mini Pro rádiójával. Gyönyörűen szól, öröm hallgatni, szenzációs a sztereó kép, szépen dinamikusan adja át a hangot. Azonban nehezen kezelhető! Nem lehet neki megadni a frekvenciát, csak az ujjunk húzogatásával lehet mozogni. Ez még nem is lenne gond, viszont ahol csatornát érzékel, azonnal odaugrik, és így szinte lehetetlen a szomszédos frekvenciákat felderíteni. Továbbá elég egy óvatlan mozdulat, és lehet, hogy félsávnyit ugrik. RDS van, de csak PS. Összességében elégedettebb voltam korábbi típusok rádióival.Jah, hát ez tényleg így van, de kezdem megszokni. Amúgy létezik olyan rádiós app, ami a chippel együttműködik?
Attis írta:És mik ezek a negatívumok? Amúgy RDS rádiós (ez a mániám)?LuciFerko írta:Sony Ericsson Xperia Mini Pro most van nyektetés alatt nálamNekem X10 Mini Pro-m van. Ennek is nagyon jó a rádiója.a rádiója iszonyat jó, majdnem autórádió szinten van!
Csak sajnos pár negatív tulajdonsága elnyomja ezt a pozitívumot.
LuciFerko írta:Sony Ericsson Xperia Mini Pro most van nyektetés alatt nálamNekem X10 Mini Pro-m van. Ennek is nagyon jó a rádiója.a rádiója iszonyat jó, majdnem autórádió szinten van!
Zoey írta:krisz 83, a Noki c5-03-asban RDS-es rádió van? Valami olyat írnak amúgy a telefonguru.hu-n, hogy direkt wi-fi nincs rajta. Ez mit jelent?Igen, RDS-s.
Csongii, ha beszélsz ezzel az ismerősöddel esetleg, konkrétan erre a típusra nem kérdeznél rá? Köszi amúgy mindenkinek a véleményeket, várok még, ha van! Amúgy ezt a ZTE-Blade-et is eléggé dicsérik. Amúgy ez, a Nokia és a Samsung Gio most a legesélyesebb nálam.