RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#93610  Szerző: mlaszlo

Kép

Ez tényleg elgondolkodtató, hogy lehet ugyanannak a magyar gyártónak ugyanolyan terméke más országban sokkal olcsóbb, mint itthon. :csukottszem:
 #93544  Szerző: Zoey

Köszönöm mindenkinek a rengeteg infót és tanácsot az elmúlt napokban a telefonokkal kapcsolatban! Bár úgy mentem a boltba, hogy nagy valószínűséggel Gio-t veszek, ott az eladó annyira dicsérte a ZTE és Wayteq viszonylag új modelljét, a Librát, hogy végül azt vettem. Elvileg tudja ugyanazt, mint a Gio, sőt talán a felbontásra mondta, hogy sokkal jobb ebben. Azt mondta, jó, megbízható márka, jobban ajánlotta, mint a Samsungokat. RDS-es rádió ugyanakkor nincs benne, noha ő még úgy mondta, hogy van, de talán túlélem ezt a hiányosságot! :) Alkalmazásként amúgy le lehet RDS funkciót tölteni?
 #93323  Szerző: LuciFerko

PooLee írta:Bár a kérdés nem nekem szólt, nekem is van tapasztalatom az X10 Mini Pro rádiójával. Gyönyörűen szól, öröm hallgatni, szenzációs a sztereó kép, szépen dinamikusan adja át a hangot. Azonban nehezen kezelhető! Nem lehet neki megadni a frekvenciát, csak az ujjunk húzogatásával lehet mozogni. Ez még nem is lenne gond, viszont ahol csatornát érzékel, azonnal odaugrik, és így szinte lehetetlen a szomszédos frekvenciákat felderíteni. Továbbá elég egy óvatlan mozdulat, és lehet, hogy félsávnyit ugrik. RDS van, de csak PS. Összességében elégedettebb voltam korábbi típusok rádióival.
Jah, hát ez tényleg így van, de kezdem megszokni. Amúgy létezik olyan rádiós app, ami a chippel együttműködik?
 #93299  Szerző: PooLee

Bár a kérdés nem nekem szólt, nekem is van tapasztalatom az X10 Mini Pro rádiójával. Gyönyörűen szól, öröm hallgatni, szenzációs a sztereó kép, szépen dinamikusan adja át a hangot. Azonban nehezen kezelhető! Nem lehet neki megadni a frekvenciát, csak az ujjunk húzogatásával lehet mozogni. Ez még nem is lenne gond, viszont ahol csatornát érzékel, azonnal odaugrik, és így szinte lehetetlen a szomszédos frekvenciákat felderíteni. Továbbá elég egy óvatlan mozdulat, és lehet, hogy félsávnyit ugrik. RDS van, de csak PS. Összességében elégedettebb voltam korábbi típusok rádióival.
 #93298  Szerző: Zoey

Attis írta:
LuciFerko írta:Sony Ericsson Xperia Mini Pro most van nyektetés alatt nálam :) a rádiója iszonyat jó, majdnem autórádió szinten van!
Nekem X10 Mini Pro-m van. Ennek is nagyon jó a rádiója. :yeah: Csak sajnos pár negatív tulajdonsága elnyomja ezt a pozitívumot.
És mik ezek a negatívumok? Amúgy RDS rádiós (ez a mániám)? :)
 #93292  Szerző: Attis

LuciFerko írta:Sony Ericsson Xperia Mini Pro most van nyektetés alatt nálam :) a rádiója iszonyat jó, majdnem autórádió szinten van!
Nekem X10 Mini Pro-m van. Ennek is nagyon jó a rádiója. :yeah: Csak sajnos pár negatív tulajdonsága elnyomja ezt a pozitívumot.
 #93279  Szerző: LuciFerko

Sony Ericsson Xperia Mini Pro most van nyektetés alatt nálam :) a rádiója iszonyat jó, majdnem autórádió szinten van!
 #93269  Szerző: Zoey

Köszönöm ismét a rengeteg segítséget, ezek alapján a legkevesebb panasz a Gio-ra volt. Nem említettétek viszont az LG Optimus One-t, a Samsung Star II-t, a Sony Ericsson X10 Mini-t, a Wayteq ZTE Libra-t, valamint a Samsung_C6712_Star_II Duos-t (ez utóbbi nem kapott túl sok pontot a mobilarénától). Ezekről valaki tud infóval szolgálni?
Ahogy elnézem, az LG és a SonyEr. nem túl friss darab, de amúgy ez sokat számít?
Amúgy a tapicskolástól is kicsit meg vagyok ijedve, ilyen telefonom még nem volt. Könnyű megtanulni, könnyen lehet gépelni rajta? A QWERTY billentyűzet jobb, vagy a hagyományos, ABC DEF féle?
Hány napig bírják amúgy ezek az aksik? A WiFi gondolom nagyon leszívja, de ha nem lógok rajta egész nap?
 #93266  Szerző: krisz83

Zoey írta:krisz 83, a Noki c5-03-asban RDS-es rádió van? Valami olyat írnak amúgy a telefonguru.hu-n, hogy direkt wi-fi nincs rajta. Ez mit jelent?
Csongii, ha beszélsz ezzel az ismerősöddel esetleg, konkrétan erre a típusra nem kérdeznél rá? Köszi amúgy mindenkinek a véleményeket, várok még, ha van! Amúgy ezt a ZTE-Blade-et is eléggé dicsérik. Amúgy ez, a Nokia és a Samsung Gio most a legesélyesebb nálam.
Igen, RDS-s. :-)
A direkt wi-fi hiánya nem tudom miben nyilvánul meg. Wi-fi van rajta, szépen csatlakozik is és elég gyors. Szóval ezt nem tudom.
A symbian kicsit tényleg le van maradva, nem egy ios, windows, stb... de akkora baj messze nincsen vele.
Nekem az iPhone 4 előtt egy 5230-as Nokiám volt, tökéletesen kiszolgált majd egy évig.
Én azt mondom, hogy a C5-03 ár-érték arányban jó. Nem mondom, hogy nem tudok jobbat mondani nála, de annak már az ára is borsosabb.
Pl. a Nokia Lumia 710 valóban jónak tűnik, bár még nem volt hozzá szerencsém. De annak az ára is magasabb. Szóval ennyit tudtam segíteni. :-)
Van min gondolkozni. :-)
  • 1
  • 206
  • 207
  • 208
  • 209
  • 210
  • 542