tom1208 írta:Nekem tetszik a rádió. Zeneileg nagyjából rendben van, sokkal több zenét játszik mint az R1 és ez maradjon is így, a műsorok is -fogjuk rá- , és nekem bejön hogy van egy kis hírblokk óránként. A szignálok meg nagyon jók. Így továbbElképzelhető, hogy néhányan akkor másik Music FM-et hallgatunk, mert ami nekem fogható a rádión, az semmivel sem változatosabb, mint a Rádió1. Ugyanúgy van egy szűk kb. 50 számos lista, ami folyamatosan ismétlődik, közé jön be néha egy-egy nem sűrűn játszott szám, ez a Rádió1-en is így volt. Viszont a Rádió1-en van zenei szerkesztés, ami itt nem úgy tűnik, hogy nem igazán ismert fogalom.
Rendben van az is, hogy első napok, de hogy lehet egy éppen játszott számra rábeszélni, ami szöveges részénél tart? Ezáltal semmit nem érteni egyikből sem. Ugyanez a helyzet a szignálokkal is, véletlenszerűen beadják őket, ahova sikerül.
A szignálok egy része valóban jó, de van ami erőltetett és többször lejátszva már sok. Ilyen az Önindítő szignálja is, "Music Fm to", első nap jó volt, lehet ezzel indítani reggel 6-kor a műsort, de 20-30 percenként állandóan ezt beadni már unalmas. Ugyanez volt pénteken Mák Kata műsoránál a "call girl"-özés. Párszor vicces, de minden másodiknak ezt leadni már sok volt.