RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#94065  Szerző: veterán

csokie írta:és mi újság a juventus tervezett új antennájával?
A mivel? :D

Nem lesz ilyen, ki mondta mar megint ezt a baromsagot?
 #94058  Szerző: radiogyuri5600

Na ez jó kérdés,korábban volt róla szó hogy készítenek egy másik antennát,de most csend van a dologról. Ha én rajtam múlt volna a döntés,akkor hagytam volna a JUVENTUST a 89.5-ön!
 #94054  Szerző: csokie

és mi újság a juventus tervezett új antennájával?
 #94047  Szerző: Ivoa

radiogyuri5600 írta:Az adó teljesítmény is kicsi,a freki is rossz,legalábbis Békés megyére nézve,a 89.5-öt itt BÉKÉSCSABÁN jól tudtam fogni,néha még RDS is jött.MOST MEG,KÉPTELENSÉG! :(
Ez van. Szerintem annak sokan nem adtunk volna esélyt, hogy egyáltalán megmarad. (más kérdés, hogy meddig fog így megmaradni...)
 #94046  Szerző: radiogyuri5600

Az adó teljesítmény is kicsi,a freki is rossz,legalábbis Békés megyére nézve,a 89.5-öt itt BÉKÉSCSABÁN jól tudtam fogni,néha még RDS is jött.MOST MEG,KÉPTELENSÉG! :(
 #94040  Szerző: joe

A 44 főúton Kecskemét irányában haladva a Juventus Cserkeszőlő nyugati felén "szólal" meg, de itt még hallgathatatlan, mert a román adó a 103,8-ról zavarja. A Tisza hídon áthaladva a töltés "árnyékában" egészen kitisztul a vétel, de tovább haladva Nyárlőrincig a román adó ismét erősen zavar, utána folyamatosan erősödik a Juventus vétele Kecskemétig, a városba beérve ismét leromlik. A régi frekvencián (89.5) már Szarvast elhagyva vehető volt, a Tisza magasságában már RDS is beugrott...ennyi a különbség, az egyik 800W a másik 80kW...Joe
 #93989  Szerző: joe

radiogyuri5600 írta:Békés megye valamelyik részén már be fogta a 103.9-et,ha igen akkor hol és milyen minőségben?Attól függetlenül hogy Békéscsabán a 104-en sugároz a CSABA RÁDIÓ.
Nem. Itt Békésen a 103,9-re a világosi hegytetőn üzemelő 103,8 RR1 jobban rázavar, mint a 104,0 Csaba, így kicsi az esély a vételére. Joe
 #93986  Szerző: radiogyuri5600

Békés megye valamelyik részén már be fogta a 103.9-et,ha igen akkor hol és milyen minőségben?Attól függetlenül hogy Békéscsabán a 104-en sugároz a CSABA RÁDIÓ.
 #93980  Szerző: joe

Hétvégén a Békés - Kecskemét - Solt - Dunaújváros - Székesfehérvár - Győr útvonalon közlekedtem és figyeltem a 103,9 vételi lehetőségét egy Peugeot gyári autóhifivel és az alábbi térképen ábrázoltam. Joe

Piros: nem fogható vagy hallgathatatlan :(
Sárga: "recseg", zajos RDS alternatív frekvenciát keresne ha lenne... :S
Zöld: zajmentes - RDS-sel :D

http://www.kepfeltoltes.hu/view/120320/ ... es.hu_.jpg
 #93850  Szerző: Glenn

csokie írta:570 ezer + ÁFA kicsit sok erre a frekire... ja és plusz pontot kap, aki az RDS PI-t használja :D
Hmmm, 7 kilót simán kiraknék érte (plusz pénzbe sem kerülne az RDS PI), reális ennyi potenciális hallgatóért.
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 260