A Sportklub+ tiltva van az előfizetőknek a Digi TV-n. Csak az elosztás miatt van ott, ugyanúgy, mint a DoQ.

wtf?
mg írta:Ezt már hallottam..jeek írta:(ezért nem kerül be pl. nálunk digitálisra a Budapest TV (:D))jahajjbaszkiszegeden átkerült digitálisba, kábeles ismerős mesélte, hogy idős néni beköttette a digitálist, hogy legyen budapest tévé, aztán pár nap múlva szólt, hogy nem jó, nincs adás... kimennek hozzá, szekrény tetején ott az STB visszacsomagolva, kérdezik, hogy hát az tán nem kéne? mire mama elmondta, hogy "hát aszittem, hogy két nap alatt már csak belemegy a tévébe"
jeek írta: Amíg nem indul el a PayPerView (igény szerinti televíziózás) normális valódi üzemmódjában addig úgyis lesznek olyan csatornák amik valaki számára feleslegesek.Ez igaz, de nekem semmi bajom a réteg-, illetve néhány ismétlőcsatornával, mert arra is szükség van. Aminek nem látom értelmét, hogy egy tulajdonos (pl. IKO) indít 4-5 csatornát, amin majdnem ugyanazok a műsorok mennek felváltva.
Engem pl. rohadtul nem érdekel a Zone Romantica, a Viva, az MTV Hungary, Spektrum, AXN stb. ám mégis fizetnem kell érte. Minden rétegcsatornának meg van a maga kis közönsége, akik sajnálják ha elveszik tőlük az adott csatornát ill. harcolnak érte, ha nem kapják meg.
jeek írta:Amíg nem indul el a PayPerView (igény szerinti televíziózás)nem is fog. minek? akiknek szól, azok már internetezők, és akkor máris van két már működő technika: torrent és YouTube HD.
jeek írta:(ezért nem kerül be pl. nálunk digitálisra a Budapest TV (:D))jahajjbaszki
mlaszlo írta:Amíg nem indul el a PayPerView (igény szerinti televíziózás) normális valódi üzemmódjában addig úgyis lesznek olyan csatornák amik valaki számára feleslegesek.
Ez üzleti szempontból valóban okos és ügyes húzás, előfizetői szemszögből pedig kiszúrás, mert ránk erőltetik a csatornáikat.
Chester írta:Hát igen. de vmilért mégis vissza rakta a T a Fm-ot, csaknem kérték?De csak digitális minicsomagba, nem?
jeek írta: Hát de igazuk is van, ez a marketingEz üzleti szempontból valóban okos és ügyes húzás, előfizetői szemszögből pedig kiszúrás, mert ránk erőltetik a csatornáikat.![]()
Árak nem igazán emelkednek a szolgáltatóknál, akkor meg mi csak örülhetünk, hogy 1-2 csatornával több van nekünk és van legalább választék. Meg szerintem lehet valami olyan akció, ha egy adott szolgáltató minél több IKO csatornát továbbít, annál olcsóbb a jogdíjat kérnek el értük.