RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#94691  Szerző: LuciFerko

felém a Kossuth ver nagyon bele.
 #94690  Szerző: ceve

asr27 írta:A Rise sugároz gyengébben, nem a R1! Rise:0,320 R1:0,457!! A radiosite.hu-n pontatlanul van feltüntetve.
Köszönöm, ez a másfélszeres különbség teljesen reálisnak tűnik.

Tulajdonképpen ha nem a horvátéra lőtték volna be a frekit - a Keszthelyi-öbölt leszámítva - jó minőségben le tudnák fedni Tihannyal szinte a teljes medencét.
 #94676  Szerző: asr27

ceve írta:Nahát... több napszakban is próbáltam befogni Keszthelyen, lakáson belül telefonnal a tihanyi 105,7-et, és mindig felismerhetően jött. Jobb vevővel akár élvezhető is lenne, ha nem verne bele a horvát.

Ez azért érdekes, mert a Rise nyomokban sincs meg, teljesen SSSSSS jön a 98,9-en.

A teljesítmény ehhez képest a Rise-nak alig több mint fele, igaz az adó 10 méterrel magasabban van - ez ennyit számít?
A Rise sugároz gyengébben, nem a R1! Rise:0,320 R1:0,457!! A radiosite.hu-n pontatlanul van feltüntetve.
 #94673  Szerző: ceve

Nahát... több napszakban is próbáltam befogni Keszthelyen, lakáson belül telefonnal a tihanyi 105,7-et, és mindig felismerhetően jött. Jobb vevővel akár élvezhető is lenne, ha nem verne bele a horvát.

Ez azért érdekes, mert a Rise nyomokban sincs meg, teljesen SSSSSS jön a 98,9-en.

A teljesítmény ehhez képest a Rise-nak alig több mint fele, igaz az adó 10 méterrel magasabban van - ez ennyit számít?
 #94658  Szerző: Ivoa

csokie írta:van még disco's hit live, meg bárány attila?
Persze. Pénteken van helyette a Ministry of Sound, vasárnap meg később kezdődik, mert akkor van a Club Chart.
 #94648  Szerző: csokie

van még disco's hit live, meg bárány attila?
 #94646  Szerző: Ivoa

Attis írta:
Szerintetek a Pécs 94,6-on lesz 24 órás Mária Rádió?
Teljesen off topic. :hit:
Azért annyira mégsem, elvégre R1 van Pécsett is, és ez kereken 4 MHz-vel van arrébb a 90,6-tól :troll: , de igazad van.
 #94638  Szerző: Attis

Szerintetek a Pécs 94,6-on lesz 24 órás Mária Rádió?
Teljesen off topic. :hit:
 #94618  Szerző: LuciFerko

Jaaa, bocs :)) Csak amit írtam 2 frekit még koordináltak oda.
 #94617  Szerző: Ivoa

LuciFerko írta:Tihany 97.6? Asszem az koordinált freki még oda. Meg még a 98.3 is szóba jöhet.
Ők a Tihany 105,7-et táratták fel.
  • 1
  • 193
  • 194
  • 195
  • 196
  • 197
  • 482