RADIOSITE Fórum

• Kossuth Rádió

#94704  Szerző: mimi

Pasa írta:Itt is megkérdezem: nem volt ő hírolvasó 6-7 évvel ezelőtt a Klubrádióban is?
Nem, ő volt az, aki Bolgár György távozását a hírekben tíz éve azzal kommentálta, hogy "Na végre", ennyi köze van a Klubhoz.
 #94701  Szerző: pébégáz

Most 3 percet meg tudtam hallgatni a Bartók tegnapi, 6 órás hírblokkjából, de azt is percekig töltötte a gép.
 #94699  Szerző: Glenn

Itt is megkérdezem: nem volt ő hírolvasó 6-7 évvel ezelőtt a Klubrádióban is?
 #94698  Szerző: pébégáz

Nemcsak, hogy törölték a hangtárból az ominózus hírblokkot, de úgy vettem észre, hogy en bloc a hangtár nem működik. Operával és IE-vel is próbáltam.
 #94693  Szerző: cimbora

Teljesen önmagán kívül volt a hölgy. Hazugság hogy rosszullét miatt, egyértelműen részeg volt. Vagy bedrogozott.

Még ha sztrókot kapott volna, az hasonló lenne, de nem, ő részeg volt.
 #94688  Szerző: veterán

Reszeg volt.
Barmit megtennek hogy meg egyszer halljam azt a musort. :D
 #94687  Szerző: hd

https://www.facebook.com/mr1kossuthradi ... 8413111063

"Magyar Rádió Zrt. közleménye: Sajnálatos módon 2012. április 8-án, vasárnap 6 órakor a korrektül megszerkesztett hírek a Kossuth Rádióban a hírolvasó rosszulléte miatt zavarosan és hibásan hangzottak el. A Magyar Rádió Zrt. vezetése megértést és elnézést kér mindazoktól, akiket akaratlanul is megsérthettek vagy megbánthattak az elhangzottak."

A Hangtárból törölték a felvételt.
 #94184  Szerző: pébégáz

Reggel 7 körül bekapcsoltam a rádiót. A 91,3 ; a 105,6 és a 107,8 a Csend Hangjait sugározza. A 107,8-on van RDS, a másik kettő nem jön be olyan erősen. A többi URH-frekivel nem tudom mi van, feltételezem, azokon is ugyanez a helyzet. Az AM megy.

Frissítés: 7.32-kor újra megszólalt.
  • 1
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 167