RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#9533  Szerző: tomee

Most nézem, h az AXN-nek is ő a hangja. Furcsa, h eddig nem tűnt fel :)
 #9532  Szerző: fofla

Üdv.
Jó irányban haladtok. Welker Gábornak hívják az "ÚJ" hangot! Ő, annó a Pilisnél kezedett, és ő volt a Dan hangja. Azóta sok rádióban szól baritonja. Színészként is dolgozik és szinkronizál. Nagyon jó vele dolgozni. Elég jól megtanulta a szakmát.

Üdv.
BUÉK
 #9503  Szerző: djlacee

Meg ő volt akkor régen a Kész Átverésben is
 #9493  Szerző: zenefalo

Enox írta:Én úgy emlékszem ez a csávó a Danubius előző hangja volt de lehet, hogy tévedek.
De jól emlékszel,valamilyen Gábor,ő az esti showder ,,narrátora'' is
 #9477  Szerző: tomee

Vágom, h a juventus hangja, de sztem ő mondja fel
 #9471  Szerző: Enox

Én úgy emlékszem ez a csávó a Danubius előző hangja volt de lehet, hogy tévedek.
 #9470  Szerző: Sakál

A Deejay-nek Galamb volt a hangja (amire én emlékszem, lehet h előtte volt más is), de ő most a Juventusnak a hangja, nem hiszem h ő mondaná...
 #9469  Szerző: tomee

Érdekes, h "ex-radiodeejay" hang csávó mondja fel a roxyszilveszter promót.
 #9219  Szerző: LewyDee

tomee írta:Épp ma volt erre egy példa. Ismerősöm kérdezte, h mi van a Roxy stream-el, mert baszakszik, mondom h valami náluk szar, erre áttekert a Rise-ra és örült, hogy sokkal tisztább az adás, és nem akad. Így lehet hallgatókat veszíteni, de komolyan...
Háj!

A rádiókat nem érdekli a netes hallgatók mert elhanyagolható a számuk. Abból reklámbevétele nem lesz, csak elmondhatja magáról hogy a neten is vehető. A Roxy műsora Budapestieknek készül közlekedési hírekkel meg mittomén mivel:) Az emberek nagyrésze pedig ha rádiót hallgat azt az autóban teszi vagy egyéb olyan helyen ahol valószínüleg nincs számítógép (fodrász, bevásárlóközpont stb:))
 #8989  Szerző: mg

tomee írta:Így lehet hallgatókat veszíteni, de komolyan...
tengerkönnyeket hullajtanak az 500 netes hallgatóért, biztosan.
  • 1
  • 281
  • 282
  • 283
  • 284
  • 285
  • 333