RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#95275  Szerző: Csongii

Elég fura, mert most veszprémi kívánságot teljesít a Petya. Viszont az Aliscát nem lehet ott fogni. Ergo itt tényleg valami nagy keverés kavarás van. :oops:
Még azt tudnám elképzelni, hogy az Alisca külön megy most, a másik pedig a komlói frekire gyártja a műsort, amihez akar csatlakozni a többi R1. Talán azt tesztelik épp.
 #95272  Szerző: Ivoa

djlacee írta:
Csongii írta:
Nickman írta:A sima (a korábbi pesti) R1-en egy nő van adásban, az Aliscán pedig Horváth Péter a kívánságműsorral. :S
Hűű ez elég fura. Most belehallgattam mind a kettőbe. :)
Ez a HiT FM effektus
:troll:
Biztos tesztelik, hogy milyen lesz külön R1 Budapesttel és R1 vidékkel dolgozni. Lehet, hogy tudnak valamit? :troll:
Mellesleg mi az a HiT FM effektus?

Ha valaki esetleg megerősítené, hogy a vidéki frekiken az Alisca műsora megy és nem a R1-é, azt megköszönnénk :)
 #95270  Szerző: djlacee

Csongii írta:
Nickman írta:A sima (a korábbi pesti) R1-en egy nő van adásban, az Aliscán pedig Horváth Péter a kívánságműsorral. :S
Ez a HiT FM effektus
 #95269  Szerző: Csongii

#95265  Szerző: Nickman

A sima (a korábbi pesti) R1-en egy nő van adásban, az Aliscán pedig Horváth Péter a kívánságműsorral. :S
 #95258  Szerző: Ivoa

Teljesen más műsor megy az Aliscán és a R1 streamen. Mi történt?
 #95246  Szerző: Ivoa

radiogyuri5600 írta:Mikor lesz már budapesti freki?
Szerintem erre a kérdésre Ők kiváncsiak a legjobban. Szerintem akkor, ha a másodfokú bíróság meghozta ítéletét a 92,9-cel kapcsolatban. Gondolom, addig nem veszik elő a kérdést.
 #95208  Szerző: alopisz

Ivoa írta:Külső tényezők késztethetik műsorának radikális átalakítására a Rádió 1-et - visszavonul David Guetta:

http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2012/ ... id_guetta/

Gondolom, lesz majd 20 David Guetta-hétvége ennek örömére, valamint Bárány Attila és társai a Morrison's kapujához láncolják magukat tiltakozásképpen. :P

Muhahaha, csak nehogy a Rádió 1 hagyjon fel hamarabb a zenéléssel...

óh, vagy netán Guetta hallott valamit és jobbnak látja, ha ő is "lelép" az R1-től? :D
 #95198  Szerző: Ivoa

Külső tényezők késztethetik műsorának radikális átalakítására a Rádió 1-et - visszavonul David Guetta:

http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2012/ ... id_guetta/

Gondolom, lesz majd 20 David Guetta-hétvége ennek örömére, valamint Bárány Attila és társai a Morrison's kapujához láncolják magukat tiltakozásképpen. :P
  • 1
  • 190
  • 191
  • 192
  • 193
  • 194
  • 482