RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#95664  Szerző: akos9277

A győri adójuk max 300W-al mehetne, ezzel szemben minden irányba veri a magasabbról, 1KWal sugárzó másik helyi rádiót. Ez eddig csak nekem tűnt fel :question:
 #95647  Szerző: tams

Eggyet érte levivel,mivel Debrecentől légvonalban 25 km-re már valóban nem úgy jön mint eddig...de engem már irritál ez a rádió! :shock:
 #95633  Szerző: dlevi94

benjamin írta:
radiogyuri5600 írta:Kondoros környékén a debreceni 92.3? Dehát a békéscsabai 88.9 sokkal jobban fogható(r1)!
Én a Debrecen melletti Kondorosi csárdára gondoltam.
Szerintem csökkent a debreceni adó teljesítménye, mivel a vételkörzet határán vagyok, és eddig sikerült kitisztáznom néha RDS-el is, most meg jó, hogyha nem ver bele a szlovák.....ha nagy késztetést érzek a rádió hallgatása iránt, akkor maradok a nyíregyi frekinél.....
 #95602  Szerző: benjamin

radiogyuri5600 írta:Kondoros környékén a debreceni 92.3? Dehát a békéscsabai 88.9 sokkal jobban fogható(r1)!
Én a Debrecen melletti Kondorosi csárdára gondoltam.
 #95597  Szerző: radiogyuri5600

Kondoros környékén a debreceni 92.3? Dehát a békéscsabai 88.9 sokkal jobban fogható(r1)!
 #95585  Szerző: benjamin

Egyre rosszabb a vétel a 92.3-on.Nekem már a kondorosi csárdától sisteregve szól.
 #95570  Szerző: hori

Sziasztok !

Nem röhögök, de derülök a hozzászólásokon. :) Nem; nem mentem át a Rádió 1-hez és továbbra is az N-Joy Médiánál dolgozom. Annak idején, mikor Horváth Petivel (HP) és Áronnal együtt dolgoztunk az N-Joyon, nagyon sokan keverték össze a hangunkat. Az én hangomat általában Áron hangjával tévesztették össze sokszor és fordítva. :) Valószínű, hogy most is ez történt. Ne haragudjatok, hogy ilyen későn tudtam reagálni. Jó hétvégét ! :)
 #95567  Szerző: veterán

Hogy rohoghet mikor ezt olvassa...
 #95563  Szerző: Attis

Attis írta:
FLaci81 írta:Kedden délelőtt őt hallottam, de mindegy, legyen neked igazad, nekem gyakorlatilag mindegy mit gondolsz.
Ne haragudj, de tény, hogy ma az N-Joy-okon ő volt. Lehet, hogy mást hallottál... ;)
És ebben a pillanatban is ő van az N-Joy-okon egészen 4-ig.
Na de off vége.
 #95548  Szerző: Attis

FLaci81 írta:Kedden délelőtt őt hallottam, de mindegy, legyen neked igazad, nekem gyakorlatilag mindegy mit gondolsz.
Ne haragudj, de tény, hogy ma az N-Joy-okon ő volt. Lehet, hogy mást hallottál... ;)
  • 1
  • 186
  • 187
  • 188
  • 189
  • 190
  • 482