RADIOSITE Fórum

• Lounge Rádió - Dombóvár - 98.7 MHz

#95919  Szerző: asimov

88.0-an durva "robothang" van es egymasra csusznak szovegek is, kb. du. 1 ora ota.
:-(
 #95740  Szerző: Zoey

A két megszűnt adóról nem sok szó esett. Ennyire nem viselt meg senkit? Végül is mindkét városban maradt még helyi rádió, mondjuk Zalaegerszegen az N-Joy korábban elég hallgatott volt, noha az elmúlt időszakban esett ott is erősen a hallgatottsága.
 #95708  Szerző: asimov

De meg mennyire, hogy megy!
Ahol tegnapelott az egyszer mar bevalt drotantennaval nem volt foghato (ket hettel azelott meg igen), ott ma delutan -ugyanott, ugyanazzal a darab drottal- ismet eleg jol jon a marcali adojuk. Kisse ugyan zajos, de stabil vetel van, eppugy, mint azelott.
Igy ujra nekifutunk "alkotni" valami, tiszta vetelt ado teraszantennat :)
 #95676  Szerző: hori

Déli 12 óra környékétől megy online is és az éterben is ! :)
 #95659  Szerző: asimov

Nah.. Az eterben is szol. (Nehez szules lehetett... :( )
Nickman írta:Újra megy a 88.0 (Legalábbis online.)
 #95654  Szerző: Nickman

Újra megy a 88.0 (Legalábbis online.)
 #95652  Szerző: csokie

Múlt héten fogtam Balatonakaliban telefonnal a 88.0-t, egész szépen jött. :) Azért Marcali nem ott van...
 #95635  Szerző: asimov

Nem bizony... tavaly voltunk Marcaliban melougyileg, de meg ott is csak egyszer volt rendes rds (direkt ezert vittem a telohoz a fulest) abban az egy oraban.
A kimenocsokkenest abbol gondolom, hogy tolem nem messze, egy dombtetoi lakas ablakahoz tettem fel ablakon kilogatott "drotantennat" meg tavaly, amellyel (allitolag) meg ket hete is jott az N-Joy, de most semmi.
(Ralestem a frekire, es meg mindig "csend" jon.)
Attis írta:
rmihaly76 írta:88.0-an kora delutan ota "csend" jon, es a power is csokkenhetett valamennyit.
Még mindig néma csend... A power csökkentést se megerősíteni, se megcáfolni nem tudom. RDS-PS nem jön le, de ez nem meglepő.
 #95627  Szerző: Attis

rmihaly76 írta:88.0-an kora delutan ota "csend" jon, es a power is csokkenhetett valamennyit.
Még mindig néma csend... A power csökkentést se megerősíteni, se megcáfolni nem tudom. RDS-PS nem jön le, de ez nem meglepő.
 #95615  Szerző: asimov

88.0-an kora delutan ota "csend" jon, es a power is csokkenhetett valamennyit.
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 62