szemilan írta:Mobilra optimizálva.Az androidos alkalmazásukat használom, az "jól muzsikál"
http://m.vodafone.hu/magyar
Vélemény?

szemilan írta:Mobilra optimizálva.Az androidos alkalmazásukat használom, az "jól muzsikál"
http://m.vodafone.hu/magyar
Vélemény?
jeek írta:szemilan írta:2012. 07. 01 Díjtételek itt is változnak, mint a Telenornál. ÁSZF kint van már, de nem látok benne igazán változást.A 1270-es telefonos ügyfélszolgálatot felhívva az elején az automata IVR azt mondja, hogy a telefonadóból történő tarifa változásról 05.31-től adnak tájékoztatást, ajánlják, hogy figyeljük a honlapjukat.
szemilan írta:2012. 07. 01 Díjtételek itt is változnak, mint a Telenornál. ÁSZF kint van már, de nem látok benne igazán változást.A 1270-es telefonos ügyfélszolgálatot felhívva az elején az automata IVR azt mondja, hogy a telefonadóból történő tarifa változásról 05.31-től adnak tájékoztatást, ajánlják, hogy figyeljük a honlapjukat.
szemilan írta:Az én esetemben az üzletben ülő üzletkötő cseszte el egyértelműen, ezt megértem, emberből van ő is.
Nekem is volt pár panaszom, és hasonlóan jártak el. De én inkább annak örülnék, ha minden úgy működne, ahogy kell.
jeek írta:Ismét pozitív tapasztalatom van a Vodafone-nal, 12 évet voltam a Telenornál (anno még Pannon GSM) illetve T-Home vezetékes telefon is van, de én még sehol nem éreztem azt, hogy én, mint ügyfél ennyire fontos legyek, mint a Vodafone-nál.Nekem is volt pár panaszom, és hasonlóan jártak el. De én inkább annak örülnék, ha minden úgy működne, ahogy kell.
Történt előző hónapban, hogy kiszámláztak 20-30 perc olyan hívást ami valójában ingyenes lett volna, csak sajnos a hívott félnél a Vodafone üzletben ülő alkalmazott rosszul állította be a zárt csoportot.
Természetesen panaszt tettem. Ma pedig felhívtak, hogy jogos volt a panaszom és nagyon sajnálják a történteket, az összeget a következő számlámban jóváírják és a kellemetlenségek miatt, fogadjak el a júniusi számlámra egy jelképes 800Ft összegű jóváírást.
Volt már részem Telenoros számlapanaszban illetve T-s számlapanaszban, hát nem hogy jelképes összeget, de még normális választ sem kaptam tőlük soha (csak a mellébeszélés ment)...
Az Országgyűlés pénteken meghozott döntése alapján dolgozunk a rövid határidejű július elsejei bevezetésen/megvalósításon.Azt még nem tudják megmondani ez miként fog jelentkezni a tarifacsomagokban.