RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#96103  Szerző: csokie

djlacee írta:Ja hát külföldi csatorna vételére nem pont a legoptimálisabb helyen laksz :troll:
ja hát ha akarnék, feltehetnék parabolát a német csatikra :) van DVB-S vevőm is, csak már nem érdekel, egyedül a Viváért feltenném, meg a viva plusért, ha van még.
 #96080  Szerző: djlacee

Ja hát külföldi csatorna vételére nem pont a legoptimálisabb helyen laksz :troll:
 #96072  Szerző: csokie

Mióta Pesten megy a B-MUX, azóta én is gondolkodok, hogy csak kéne venni egy kártyát, csak kéne venni egy kártyát a TV-be. Vagy 30 csatornát behoz jelenleg (8 jön csak ingyenesen, többire csak a dollár jel jön ki). Még lekapcsolnak az analógok, aztán lesz itt földfelszínin 50 csatorna simán. :)
OFFTOPIC: szobámban egy fém ruhafogassal akadás mentesen megy mind3 MUX, még a HD adások is. :) (20 km-re lakok az adótól, optikai rálátással.)
 #96067  Szerző: djlacee

Éljen a DVB-T és a kódolatlan műholdas csatornák!
 #96066  Szerző: Roger

Most nem akarok nagyon hisztizni, de erősen gondolkozom, hogy visszamondjam a kábel tv előfizetésemet. Nem sok a havi 3000 Ft, de hogy csak reklámokat nézzek, meg kapcsolgassam a tv-t hosszú percekig...azért már igeni az...fizetek valamiért, amit nem tudok élvezni...fantasztikus :( :( :( most már a viasaton is 15 percenként reklám, már a natgeón is idegesít a szintén 15 perces megszakításaival...korábban volt 1-2 csatorna amit néztem még de talán maradt a viasat6...azt csókolom

....köszönöm, hogy kiadhattam magamból... :troll: :megusta:
 #95901  Szerző: Csongii

Basszus, olyan mintha valami Sci-Fi sorozatbeli másik bolygón lennénk. :D
 #95891  Szerző: Nickman

rmihaly76 írta:Nem tuloztak a hirek, valoban jo nagynak latszik a Hold. Nos..ilyet is lattunk. :)
Szep foto!
szemilan írta:Itt az egyik fotóm. :)
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 2574_n.jpg
nos, nálunk olyan mint általában. ugyanolyan "kicsi"
 #95890  Szerző: asimov

Nem tuloztak a hirek, valoban jo nagynak latszik a Hold. Nos..ilyet is lattunk. :)
Szep foto!
szemilan írta:Itt az egyik fotóm. :)
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 2574_n.jpg
  • 1
  • 199
  • 200
  • 201
  • 202
  • 203
  • 542