szentlucifer írta:A Radio Index adása Szegeden is erősen torzít, szerintem mostanában az adóteljesítményt is megnövelték. Tegnap pedig egy szerb (?) kísérleti adást tapasztaltam a 99.9 Mhz-en. Bár az is lehet, hogy kalózkodás volt. 
A Radio Indexet április 30-tól hallgatom intenzívebben, mert jó zenék mennek rajta, és még nem untam meg az ismétléseket. Valahogy az arculata is ettől az időponttól kezdve megváltozott. Még retróbb lett! Számomra ez az ideális Sláger Rádió, nem ez a NeoFM-es - Juventus-os "keresem az utam". Jól adagolják a dalokat, engem határozottan a '90-es évek Danubius-ára emlékeztet. Ha már a zenei kínálatnál tartunk: újabb számokat is beleadagolnak, de közülük is csak a hallgathatóbbakat.
Konzumidiótáknak is hideg fejjel tudom ajánlani, ugyanis 99,9 %-ban csak nyugati zene szól rajta, ottani hazai popzene mindössze 0,1 % körüli, és beszéd és reklám is alig van benne, jóformán csak amikor nagyon röviden híreket mondanak benne, tehát nem annyira "ciki". Mellesleg ha nem is érted a délszlávot, akkor is a szlovák Jemné Melódie-hez képest minőségileg hallgathatóbb nyelv.
Visszatérve: az adóteljesítmény az eddigi 50 W helyett 300 W lett az FMScan.org adatai szerint, és nagyon hangosan jön. Végül is csak a minőségibb tunerekkel torzít úgy, mintha túl lenne lökve, de ezen biztos javítanak majd.
Érdekes, hogy az adóteljesítménynek köszönhetően egész rendesen belenyúlik Magyarország területére, de valahogy mégsem olyan erős nálam -Tompán-, mint ahogy ilyenkor lenni szokott. Ezek a hibák biztos egy átmeneti állapotot jelentenek, hiszen jelenleg a honlapjuk sem üzemel, míg a rádió megújult és "virágzik", ...vagy hogy is mondjam.