RADIOSITE Fórum

• Kossuth Rádió

#96382  Szerző: Glenn

radiogyuri5600 írta:Mi lenne ha a KOSSUTH frekvenciáin RÁDIÓ 1 szólna? :D
Isten őrizz...
 #96373  Szerző: djlacee

csoda
:troll:
 #96342  Szerző: LuciFerko

Pihe írta:
Sokol404 írta:
Pihe írta:Formabontó Vasárnap délután adása az interneten nem hallgatható ezért 2 órán át ez megy az online adásban. :S

http://www5.zippyshare.com/v/48108521/file.html
Relaxa-zene. :roll:

Megint le van tiltva az Mr1 Online-on a Formabontó :D De regionálison megy :)
lekell rippelni. :troll:
 #96341  Szerző: Pihe

Sokol404 írta:
Pihe írta:Formabontó Vasárnap délután adása az interneten nem hallgatható ezért 2 órán át ez megy az online adásban. :S

http://www5.zippyshare.com/v/48108521/file.html
Relaxa-zene. :roll:

Megint le van tiltva az Mr1 Online-on a Formabontó :D De regionálison megy :)
 #96266  Szerző: LuciFerko

Sokol404 írta:Hallatlan:

nem találom neten az idei adókarbantartási rendet, azonban a mai napon (május 8-án) meglepően jó hangminőségben szól az 540 ! Szerintem vagy megpiszkálták a solti adót, vagy valamit a hangszínen állítottak, vagy szimplán a lakihegyi ad. Néha annyira dobozhangja van, hogy alig érteni, most meg a magasak is "szépek", csak egy kicsit határozatlan a vétel errefelé. Ezért gondoltam rögtön Lakihegyre. :yeah:

Ezen a környéken normál rádióval FM-en egyszerűen nem lehet megbízhatóan fogni ezt az adót, ezért hasznos a KH-ú sugárzás. Csakhogy a múlt hónapban egy tunerrel, a kertben mindössze 1,5 m-es magasságban horizontálisan egész nap szólt a Széchenyi-hegyi 107,8 MHz, sistergésmentesen, jó minőségben! Mivel nappal ilyen tisztán elterjedt ide is, feltételezem, ha nem lenne az a sok kis rádióadó a Bp.-i nagyadók frekvenciái közelében, valószínűleg ide is beterjedne mind, és egy jobb -nem átlagos- vevővel tényleg fogni lehetne mindet. :party:
Én nem vettem észre javulást, viszont egy ideje jön az 1215 khz-en is. :punch:
 #96131  Szerző: Ati7

Majd utánaérdeklődöm mi is a helyzet Solton. Szerintem kizárt hogy a lakihegyi adó sugározza a Kossuthot.. Így van, az AH oldalán én sem találtam adókarbantartási rendet középhullámon!
 #96047  Szerző: Sokol404

Hallatlan:

nem találom neten az idei adókarbantartási rendet, azonban a mai napon (május 8-án) meglepően jó hangminőségben szól az 540 ! Szerintem vagy megpiszkálták a solti adót, vagy valamit a hangszínen állítottak, vagy szimplán a lakihegyi ad. Néha annyira dobozhangja van, hogy alig érteni, most meg a magasak is "szépek", csak egy kicsit határozatlan a vétel errefelé. Ezért gondoltam rögtön Lakihegyre. :yeah:

Ezen a környéken normál rádióval FM-en egyszerűen nem lehet megbízhatóan fogni ezt az adót, ezért hasznos a KH-ú sugárzás. Csakhogy a múlt hónapban egy tunerrel, a kertben mindössze 1,5 m-es magasságban horizontálisan egész nap szólt a Széchenyi-hegyi 107,8 MHz, sistergésmentesen, jó minőségben! Mivel nappal ilyen tisztán elterjedt ide is, feltételezem, ha nem lenne az a sok kis rádióadó a Bp.-i nagyadók frekvenciái közelében, valószínűleg ide is beterjedne mind, és egy jobb -nem átlagos- vevővel tényleg fogni lehetne mindet. :party:
 #95910  Szerző: LazlowHUN

veterán írta:Mi volt? Megint ivott valaki?
Hallottam én is ezt a műsort. Érdemes belehallgatni a hangtárban az elsejei Ütköző estébe. Finoman fogalmazva is elgurult a gyógyszer. Ezeknek nem a Parlamentben, hanem Lipótmezőn lenne a helyük. Ja, hogy az megszűnt... :gülü2: A műsorvezető 17:28 előtt alig hitte, hogy lejárjon az idő :lol:
  • 1
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 167