RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#96280  Szerző: ceve

Nickman írta:Már az új oldal van használatban.
Ez olyan, mint a Roxy új Aréna Plazás látványstúdiója és megújultunk kampánya 2010 őszén? :twisted:
 #96279  Szerző: Nickman

Már az új oldal van használatban.
 #96229  Szerző: Ivoa

tomee írta:
Ivoa írta:Ez így van, szerintem a Music FM túlzottan akar valamit másolni, de nem tudják eldönteni, hogy mit (Rádió 1, Roxy, Rise, Face?). Az N-Joyosokra elsősorban a helyi R1-adókon lenne szükség, mert a helyi stúdiókból lehetne castingolni a budapesti műsorba.
Én úgy hiszem a Music FM kicsit mindegyik akar lenni, csak mivel nem értenek hozzá, ezért ez a katyvasz a végtermék. Ugyanaz, mint anno a Sláger és Neo esete: fel akarják találni a spanyolviaszt, ahelyett, hogy bevált formulákat követnének. Az ilyen dolgoknál érhető tetten, hogy a R1 mögött mennyivel profibb csapat áll a mai napig. Néha már visszasírom, pedig sosem volt a szívem csücske.
Mégha ezt rossz is így leírni, de ez is mutatja, hogy a jó műsorvezető is végső soron csak egy sakkbábu egy rádió tábláján. A Juventus is döglődik a rossz háttér miatt, pedig ott is profik a műsorvezetők.
 #96227  Szerző: tomee

Ivoa írta:Ez így van, szerintem a Music FM túlzottan akar valamit másolni, de nem tudják eldönteni, hogy mit (Rádió 1, Roxy, Rise, Face?). Az N-Joyosokra elsősorban a helyi R1-adókon lenne szükség, mert a helyi stúdiókból lehetne castingolni a budapesti műsorba.
Én úgy hiszem a Music FM kicsit mindegyik akar lenni, csak mivel nem értenek hozzá, ezért ez a katyvasz a végtermék. Ugyanaz, mint anno a Sláger és Neo esete: fel akarják találni a spanyolviaszt, ahelyett, hogy bevált formulákat követnének. Az ilyen dolgoknál érhető tetten, hogy a R1 mögött mennyivel profibb csapat áll a mai napig. Néha már visszasírom, pedig sosem volt a szívem csücske.
 #96223  Szerző: Ivoa

mxgiorgio írta:Azért lehet tudatlan vagyok de mióta a Rádió1 eltünt pestről én azóta nem találtam a rádiók hallgatottsági felmérését sehol...
Szerintem egyszerűen a R1-közeli helyiradiok.hu nem akarja leközöltetni. Ennyi.
(Pedig van: a Class FM épp egy 2012. jan-márc. közötti felmérésre hivatkozik új hirdetésében.)
 #96221  Szerző: Ivoa

mlaszlo írta:
Ivoa írta: Viszont ettől függetlenül, most már jó lenne pár N-Joyos arccal frissíteniük, mert lassan a Music FM az összes alkalmazottjukat elcsábítja háromszoros fizetéssel. :troll: (M.Gee-re értve)
Nem minden a műsorvezető, fontos elem, de ha nincs meg a megszokott arculat, pörgés, zenei kínálat, akkor nem fognak utána menni a hallgatók. Hiába vannak R1-es műsorvezetők a Music FM-en, messze nem ugyanaz, mint ami a Rádió1-en volt.
Ez így van, szerintem a Music FM túlzottan akar valamit másolni, de nem tudják eldönteni, hogy mit (Rádió 1, Roxy, Rise, Face?). Az N-Joyosokra elsősorban a helyi R1-adókon lenne szükség, mert a helyi stúdiókból lehetne castingolni a budapesti műsorba.
 #96219  Szerző: veterán

viktorio írta:én a műsorvezetőt minősítettem, (nem a rádiót) aki állítólag az alábbi kijelentést mondta élő adásban:

"lehet nyugodtan ésszel drogozni, nem igaz, hogy sokan meghalnak tőle, a nagy többség egészséges marad"
Nem azzal volt baj, hanem hogy Nyerges Iza-t bantottad egyreszt teljesen alaptalanul, masreszt teljesen bunko modon.
 #96218  Szerző: mxgiorgio

Azért lehet tudatlan vagyok de mióta a Rádió1 eltünt pestről én azóta nem találtam a rádiók hallgatottsági felmérését sehol...
 #96212  Szerző: mlaszlo

Ivoa írta: Viszont ettől függetlenül, most már jó lenne pár N-Joyos arccal frissíteniük, mert lassan a Music FM az összes alkalmazottjukat elcsábítja háromszoros fizetéssel. :troll: (M.Gee-re értve)
Nem minden a műsorvezető, fontos elem, de ha nincs meg a megszokott arculat, pörgés, zenei kínálat, akkor nem fognak utána menni a hallgatók. Hiába vannak R1-es műsorvezetők a Music FM-en, messze nem ugyanaz, mint ami a Rádió1-en volt.
 #96208  Szerző: Ivoa

bunyospityu írta:
Ivoa írta:
bunyospityu írta:Úgy hallottam, hogy a fehérvári a győri és a szolnoki Rádió1 nem igazán legálisan megy? Igaz? :(
Nem. Van szerződésük.
Örülök, mert azt hallottam, hogy csak napjai vannak hátra mivel nem kaptak 60 napos hosszabbítást! De akkor jóóóóó :)
Ha lettek volna fizetési gondjaik, akkor nem adtak volna be annyi frekire pályázatot.

Viszont ettől függetlenül, most már jó lenne pár N-Joyos arccal frissíteniük, mert lassan a Music FM az összes alkalmazottjukat elcsábítja háromszoros fizetéssel. :troll: (M.Gee-re értve)
  • 1
  • 179
  • 180
  • 181
  • 182
  • 183
  • 482