A "B" MUX-ot (minden bizonnyal) BalatonszabadiSostorol fogod, ez azonban feled nem sugaroz, mert a Balaton medencet celozzak a DVB-T antennak.
A kabhegyi adoknak Siofokon is eleg vacak a lefedettsege (a varos tagoltsaga miatt sok az arnyekolt terulet), ezert uzemeltek be plusz antennakat a balatonszabadi-sostoi DVB-T adokat es Siofokon tenyleg sokszor ezt kell megcelozni a stabil vetelhez. (Megy innen "A" es "C" MUX is, de Te nyilvan a kabhegyi adokat fogod.)
A balatonszabadi-sostoi MUX-ok (masodlagos adok) eleg kicsi power-ral mennek: A/B/C > 0.9/1.2/1 kW
Szomszedomnal lattam HD tv-n, HD adast... Egeszen mas elmeny!
LuciFerko írta:Tegnap vásároltam egy TechniSat beltérit, 10 ezerért megérte, főleg hogy kártyás.
Hirtelen felindulásból egy normál erősítős "lepke" antennát kötöttem be, mely a padláson egy gerendára akasztva kb. Kabhegy fele néz. A jelszint a 69-74% közt váltakozik, szóval egész jó.
Mikor bekötöttem az beltérit a Samsung plazmatévébe kb leesett az államMár 2008 decembere óta megvan, de most kapott HD jelet először.
Érdekes módon a "C" multiplexnél 73-74% a jelszint, míg az "A" multiplexen csak 69-70.
Viszont a "B" multiplex csak néha jön be 30-40%-al