RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#97037  Szerző: asimov

Hiaba... csak rajott a polgarmesteri hivatalunk arra, hogy a Coca-Cola eluldozesevel felszamolodott az egyetlen, nagyszamu fiatalt (tehat az igazan sok penzt itthagyokat!) vonzo szolgaltatas a varosban.... Kivancsi vagyok arra, hogy milyen formaban oldjak meg a "megfelelo hangerot", ugyanis a cola-s beach legnagyobb vonzereje eppen a kello hangereju (es jo minosegu!) zeneszolgaltatas volt...
mlaszlo írta:Egy kis érdekesség:
Új klub nyílik a Coke Club helyén

Az egykori Coke Club szomszédságában szórakozóhelyet üzemeltető Balaton Tourism Kft., a városban több vendéglátó egységet is üzemeltető Sió Torony Kft., valamint a Rise FM rádióadót működtető DJ Promotion alkotta konzorcium teljesen új néven nyitja meg a tervek szerint június végén a régi-új szórakozóhelyet.
 #96995  Szerző: mlaszlo

Egy kis érdekesség:
Új klub nyílik a Coke Club helyén

Az egykori Coke Club szomszédságában szórakozóhelyet üzemeltető Balaton Tourism Kft., a városban több vendéglátó egységet is üzemeltető Sió Torony Kft., valamint a Rise FM rádióadót működtető DJ Promotion alkotta konzorcium teljesen új néven nyitja meg a tervek szerint június végén a régi-új szórakozóhelyet.
 #96890  Szerző: viktorio

én is örülök, hogy Timo van, de honlapon nem találom a műsorvezetőket, régebben kint volt.
 #96889  Szerző: viktorio

Mintha a Radio Face koppintaná a Rise FM műsorcímeit...

pl. mindkettőnél van daylight és daylight extra.
 #96375  Szerző: Attis

viktorio írta:A gyakorikerdesek.hu-n láttam a következő kérdést:
Mi lett Timo-val, a Rise FM műsorvezetőjével?
Pénteken még ő volt a Flashback-ben és a kívánságműsorban is.
  • 1
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • 470