RADIOSITE Fórum

• Yettel.

#98162  Szerző: tomee87

szemilan írta:
2,5 FT-os kapcsolási díj minden felépült hívás után.
Jól értelmezem, hogy ha kicsöng, az már felépült hívásnak számít?
Elvileg igen, meg a vezetékes szolgáltatóknál is úgy van a kapcsolási díj, ha kicsöng akkor már számlázásra kerül.
Durva... Telenoros telefonnal már a "csörrgetés" is pénzbe fog kerülni, arról nem beszélve, hogy a kártyás csomagok percdíja is emelkedik..
 #97914  Szerző: szemilan

LuciFerko írta:
jeek írta:Pedig elvileg az ő hálózatuk a legújabb.
Nem bírja az elektromos hálózat. :P
Elvileg a tornyoknál akkumulátorok is vannak, áramszünet esetére. Telenor + ZTE, szerintem ez lehet a gond.
Nem hiszem, hogy a legjobb választás volt ZTE hálózati eszközöket használni.
A Vodafone Huawei páros jobbnak tűnik.

Mindegyik új, tehát nem érdemes veszekedni azon, hogy melyik az újabb. A Telekom is újít a maga 37%-os kültéri 3G lefedettségével.
De előbb utóbb nekik is új hálózatuk lesz. Azt hiszem 2013 a céldátum.
 #97897  Szerző: LuciFerko

jeek írta:Pedig elvileg az ő hálózatuk a legújabb.
Nem bírja az elektromos hálózat. :P
 #97896  Szerző: tomee87

LazlowHUN írta:Állítólag a június elejei rendszerfrissítésnél volt valami gubanc, aztán nem tudom annak van-e ehhez valami köze. Jut eszembe: a hálózatfelújítás előtt az itteni Vodás torony mindig elszállt egy-egy vihar kezdetekor, csak az ablakban távolabbi tornyokról jutott egy-két csíknyi térerő.
Viharnál még meg is érteném, de nálunk nem volt vihar. És még távoli tornyokról sem volt egy pici térerő sem, mert kimentem az udvarra, úgy, hogy valószínűleg nem csak 1 torony halt be. Sajnos a Telenornál egyre gyakrabban előfordulnak az ilyen és ehhez hasonló hálózati problémák. Pedig elvileg az ő hálózatuk a legújabb.
 #97895  Szerző: LazlowHUN

Állítólag a június elejei rendszerfrissítésnél volt valami gubanc, aztán nem tudom annak van-e ehhez valami köze. Jut eszembe: a hálózatfelújítás előtt az itteni Vodás torony mindig elszállt egy-egy vihar kezdetekor, csak az ablakban távolabbi tornyokról jutott egy-két csíknyi térerő.
 #97883  Szerző: tomee87

Nagyon csodás a vadonatúj Hipernet hálózatuk... Kb. 15-20 percig egyáltalán nem volt Telenor hálózati lefedettség (se 2G se 3G).

Kép
 #97572  Szerző: LazlowHUN

Nekem nincs, de nagyon kíváncsi vagyok a teóriádra :)
 #97565  Szerző: szemilan

Van valakinek Telenoros Androidos telefonja? Független is jó.
Lenne egy kérdésem, vagyis inkább kérésem.
Belefutottam egy érdekes jelenségbe, kíváncsi vagyok, hogy máshol is előadja-e ezt a hálózat.
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 29