radiogyuri5600 írta:Remélem nem szünik meg a NEO!én úgy tudom hogy már meg is szűnt
radiogyuri5600 írta:Remélem nem szünik meg a NEO!én úgy tudom hogy már meg is szűnt
veterán írta:Szerintem az MR1 megkapja a Neo frekvenciáit (kivéve talán a 100,8-at), az MR1 kis adóit pedig meghirdetik. Esetleg olyan megkötéssel, hogy napi 24 órányi hírműsort kell rá készíteniükIvoa írta:Nyugi, megvan mar a kovetkezo oligarcha, aki orszagos radiot csinalhat. Vagy nemes egyszeruseggel az MTVA megkapja.veterán írta:Kar erte!!!Majd jönnek helyettük igazi mai slágerek országszerte, vagy egy olyan erő, ami összehoz minket

veterán írta:Kossuth (Rádió)Lajos (frekvencia) táborában....Ivoa írta:Nyugi, megvan mar a kovetkezo oligarcha, aki orszagos radiot csinalhat. Vagy nemes egyszeruseggel az MTVA megkapja.veterán írta:Kar erte!!!Majd jönnek helyettük igazi mai slágerek országszerte, vagy egy olyan erő, ami összehoz minket
Ivoa írta:Nyugi, megvan mar a kovetkezo oligarcha, aki orszagos radiot csinalhat. Vagy nemes egyszeruseggel az MTVA megkapja.veterán írta:Kar erte!!!Majd jönnek helyettük igazi mai slágerek országszerte, vagy egy olyan erő, ami összehoz minket
veterán írta:Kar erte!!!Majd jönnek helyettük igazi mai slágerek országszerte, vagy egy olyan erő, ami összehoz minket