RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#98556  Szerző: egon2

Meddig szólhat így a Neo fm?Gondolom az se véletlen,hogy a honalapjukon,már csak a sajtóközlemény elérhető?
Online se lehet hallgatni a honlapjukon keresztül.
 #98555  Szerző: IstvánB

DRoland írta: mi lenne ha az ő kedvenc műsoruk szünne meg???
Már 6 éve megszűnt elsőként elhagyva a süllyedő hajót.
 #98554  Szerző: Andrew5

Neo hírekben elmondták ugyan azt rövidebben mint ami a weboldalon van .
 #98553  Szerző: Andrew5

Ez legalább egy jó csaj, nem úgy mint Mariska ;-) (szerintem) ;-)
 #98551  Szerző: mlaszlo

DRoland írta:Hová lehet még süllyedni? Undorító, ami az országban történik, nemcsak a rádiós piacon. Szerintem mindneki tudja miről beszélek. Már rég megszünt minden szerintem hallgatható rádió (már tényleg csak a netrádiók maradnak), most megszűnik(?) ez is. Remélem a legrosszabb eshetőség nem fog bekövetkezni méghogy MR1 vagy hasonló rá ingyen!! :vomit: Van elég frekijük az mtva-nak. Most mondhatja mindenki, hogy jajj de jó, hogy a Bumeráng is megszűnik egyúttal. Azoknak üzenném: mi lenne ha az ő kedvenc műsoruk szünne meg???
Én is sajnálom a Neo-t, én ritkán hallgattam, de sok ismerősöm, rokonom szerette. Ők most rádió nélkül maradnak.
Persze, biztosan a rádiónak is van felelőssége abban, hogy ide jutottak, de a Neo vezetősége által elmondottakban is sok igazság van.
 #98550  Szerző: DRoland

Hová lehet még süllyedni? Undorító, ami az országban történik, nemcsak a rádiós piacon. Szerintem mindneki tudja miről beszélek. Már rég megszünt minden szerintem hallgatható rádió (már tényleg csak a netrádiók maradnak), most megszűnik(?) ez is. Remélem a legrosszabb eshetőség nem fog bekövetkezni méghogy MR1 vagy hasonló rá ingyen!! :vomit: Van elég frekijük az mtva-nak. Most mondhatja mindenki, hogy jajj de jó, hogy a Bumeráng is megszűnik egyúttal. Azoknak üzenném: mi lenne ha az ő kedvenc műsoruk szünne meg???
 #98548  Szerző: asimov

Chucky írta:Több szabad hely marad FMDX-re!:)
Kicsit sajnalom a Neo dolgozoit (na nem a kirakatban uloket, hanem a hatterstabot!) de a Neo esetleges leallasaval becsuszhat nehany uj vetel, terjedes nelkul is! :)
 #98546  Szerző: veterán

Guns N' Roses - Sweet Child O' Mine

"Where Do We Go Now?"

Azert van humoruk...
 #98545  Szerző: Chucky

Több szabad hely marad FMDX-re!:)
  • 1
  • 205
  • 206
  • 207
  • 208
  • 209