RADIOSITE Fórum

• Class FM

#98750  Szerző: djmarco

A hangtechnikában minden kompromisszumok kérdése. Pl: a basszus sugárzásához nagyobb energia kell ezért halkabb( rádio 1), vagy milyen erős jelet küldenek ki amitől hangos lesz csak megöli a zene dinamikáját, és az is kérdés hogy milyen hangszoróra optimazizálják a hangzást (nem mindegy hogy egy fülesen vagy egy hatalmas hifin hallgatod az adást),.
Úgyhogy a beállítás jó e vagy nem az elég összetett, és nincs feltétlen egyértelműen jó beálítás.
 #98742  Szerző: vikk

greg írta:Tóth Brigi mikrofonprocija valóban túl van vezérelve, a Morning Show pedig Best of, tehát az előre ki van szintezve, azért jó. De vicces, hogy új hangot kapott szinte mindenki, még a Station Voice is furán hat. Vagy az én fülem rossz.
Nem tudom, én ilyen változást így hirtelen nem vettem észre, bár én nagyon ritkán hallgatom a Classt...
De az biztos hogy a hangzásvilág Neo és Class között most ég és föld...
 #98681  Szerző: Roger

akos9277 írta:
Roger írta:...hát nem tudom, valamit még lehetne állítani azon a procin, vagy csak nekem tűnik "ciripelősnek"? :roll:
Nem csak ciripel. Több sebből vérzik az egész... Az összes szakember a Neonál van? :D
Bizony, hogy ott...Nem lenne szégyen segítséget kérni :P és ki is írhatnák akár a weboldalra, hogy bocs, nem bírjuk beállítani, de amúgy se érdekelheti őket hiszen 2,5 évig olyan volt mint az okádék, már a hangzás...de ami nem megy azt nem kell erőltetni :hehe:
 #98677  Szerző: greg

Tóth Brigi mikrofonprocija valóban túl van vezérelve, a Morning Show pedig Best of, tehát az előre ki van szintezve, azért jó. De vicces, hogy új hangot kapott szinte mindenki, még a Station Voice is furán hat. Vagy az én fülem rossz.
 #98661  Szerző: akos9277

Roger írta:...hát nem tudom, valamit még lehetne állítani azon a procin, vagy csak nekem tűnik "ciripelősnek"? :roll:
Nem csak ciripel. Több sebből vérzik az egész... Az összes szakember a Neonál van? :D
 #98655  Szerző: Rossco

Nem, nem csak Neked, nekem is feltűnt...
 #98652  Szerző: Roger

...hát nem tudom, valamit még lehetne állítani azon a procin, vagy csak nekem tűnik "ciripelősnek"? :roll:
 #98599  Szerző: vikk

zenefalo írta:Végre szép a hangzás,öröm hallgatni! :party:
Lehet hogy én hallom rosszul, de nálam mintha Tóth Brigitta mikrofonja kicsit túl lenne itt-ott vezérelve..
Neten hallgatom egyébként. De Balázsék mikrofonja tökéletesen jól..
 #98595  Szerző: FLaci81

zenefalo írta:Végre szép a hangzás,öröm hallgatni! :party:

Erről van szó, végre hallani a zenék részletességét, ugye hogy meg lehetett csinálni... :)
Tegnap végig a Class szólt az autómban, pedig eddig mást hallgattam, igaz pici RDS probléma volt a Soproni adójukkal, de délutánra megoldódott!
  • 1
  • 282
  • 283
  • 284
  • 285
  • 286
  • 510