RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#98598  Szerző: noartist

kerek1radio írta:best of.... és be sem jelentették... akkor ennek itt vége...
töröltem a hsz-t.
 #98596  Szerző: viktorio

facebook:

"Sajnálom a Neót. Remélem a Class Fm is megadja magát s a Danubius és a Sláger visszajön. :) Éljen a Danubius és a Sláger!"

"Nagyon jó rádió a neo fm és nagyon sokat szoktam hallgatni."

"Sláger ide vagy oda,az már régen volt most itt a neo fm problémájáról van szó! Reméljük vissza áll minden a régi kerékvágásba!"

"neeeeeeeeee, a BKV és a NeoFm is megszűnik."

"Majd lesz egy XY radio, es ugyan azt a zenet fogja jatszani, mint a Slager. Ilyen volt a Neo is..."
 #98594  Szerző: Nightman

Na igen,szeretem a bumerángot,de az nem jelenti azt,h mindennel egyet is értek. Majd megy a sírás,h így hallgatók,,meg ugy hallgatók,most meg frankón le vagyunk tojva.. kösz..
 #98593  Szerző: viktorio

a facebook hozzászólásokból kitűnik, hogy sok rajongónak csak reggel 10-ig volt
a Neo FM az "én rádióm", utána átkapcsolt máshova....
a Sláger rádiónál ugyanez volt...
 #98592  Szerző: mikrofonos

Amikor nálunk "jogi útra" terelnek egy ügyet az bizony többnyire időhúzást jelent. Vagyis én úgy gondolom, hogy még működtetni akarják a rádiót, de hogy miből azt nem tudhatjuk.
Vajon a médiahatóságnak van-e joga arra, hogy bizonyos körülmények között kihúzza a dugót egy bizonyos idő után?
Nem egészen értem miért kéne az MR1-nek megkapni a Neo hálózatát, mivel végülis a kisadókkal jól beszórják az országot.
a Neo hálózatnak pedig van néhány fehér foltja. Például éppen Debrecen, mert az itteni AH-adón nincs neo freki. Mindket Tokaj lát el, de az itt már elég gyenge (kb 80 km a távolság) Bár ezen nyilván lehet segiteni, ha mégis a Kossuth kapná a neo hálózatot, ami egyébként tényleg benne van a pakliban.
 #98589  Szerző: Glenn

Az én véleményem az, hogy a Sláger óta ezen a hálózaton nem volt semmilyen rádió. Most talán lesz, bár sanszosnak tartom (és ne legyen igazam), hogy a Kossuth megkapja, mint ahogy erről évek óta szó van.
 #98588  Szerző: kerek1radio

best of.... és be sem jelentették... akkor ennek itt vége...
 #98587  Szerző: djmarco

Chucky írta:
egon2 írta:Szerintetek napok vagy hetek kérdése,hogy elhallgat a Neo fm?
Szerintem napok. Hirdető úgy sem lesz, csak viszi a pénzt a továbbiakban.
Attól is függ hogy a rádió vezetősége mekkora esélyt lát a rádio megmaradásában. Ha lát esélyt akkor valószinüleg huzni fogják, ha nem akkor csinálnak egy nagy bucsuztatást és lehuzzák a rolót.
 #98584  Szerző: Chucky

egon2 írta:Szerintetek napok vagy hetek kérdése,hogy elhallgat a Neo fm?
Szerintem napok. Hirdető úgy sem lesz, csak viszi a pénzt a továbbiakban.
 #98582  Szerző: soge

a nyilatkozatokból úgy tűnik, hogy nem akarnak lemondani a rádióról, szóval amíg lehet húzni fogják a dolgot. harminc napon belül fellebbezhetnek, én a helyükben a 29. napon adnám be a papírokat, és addig is üzemeltetném az adót.
  • 1
  • 203
  • 204
  • 205
  • 206
  • 207
  • 584