chromsix írta:Azt mondta az Update Norbi, hogy a Neo-nak nem kellett a reklámpénze:
Én megértem, hogy ennyire kell a pénz, de mit csinálnak a dolgozók, az értékesítés? Két hete személyesen vettem fel a kapcsolatot a Bumeránggal, hogy egy új termék bevezetése miatt 5-10 m. Ft értékben kampányt helyezzek el, de még egy visszahívást sem kaptam. Egy kapcsolaton keresztül üzentem a Class-nak is, de szintén senki nem jött a pénzért. Lehet jajveszékelni, de alapvetően csak dolgozni kéne és megbecsülni minden hirdetési milliót. A múlt héten nyolc céget hívtam fel, hogy beprogramozzák a kazánt, de egymásnak passzoltak, mivel a kollégák továbképzésen vannak, meg amúgy is újat szerelnek. Még jó, hogy nincs mínusz. Dolgozni kéne ebben az országban és becsülni a pénzt. Ez a véleményem. Norbi
Eddig a fórumot csak olvasgattam. Szó se róla, volt jó néhány meglepő gondolat, de nem ugattam le, tiszteletben tartottam más véleményét, így lesz ez ezután is. Rengeteg a szubjektív vélemény, csak annyit mondok, hogy bárcsak ilyen egyszerű lenne, ahogy itt néha írjátok.
Most viszont ismerve az igazságot és a tényeket, ez a vélemény egy kicsit kidobta a biztit.
Tehát ezzel hozzászólással kapcsolatban annyit fűznék hozzá, az Update-es úrhoz, hogy...
- A Class FM esetében van kapcsolattartója Schobert úrnak, tehát egyszerűen csak hívja fel mert ismeri, és természetesen szívesen segít majd neki! Azzal a kapcsolata nem lesz jobb, hogy valótlanságokat állít, és rágalmazza a céget vagy cégeket akivel üzletet szeretne kötni.
- Véleményem szerint a Neo FM esetében sem a Bumeráng az értékesítő cég, így hiába ismeri a sztárokat személyesen, Ők jellemzően nem döntenek reklám és anyagi kérdésekben. (mellékesen jegyzem meg, hogy a kialakult helyzettől teljesen függetlenül ez minden normálisan működő médiánál így megy)
- Ezt persze Norbert is pontosan tudja, csak szeret kiskapukat keresgélni, mert akkor hátha olcsóbb lesz, amikor viszont nem talál ilyen lehetőséget, akkor úgy tűnik a facebook-on osztja az észt bosszúból, vagy csak azért, mert tök menő most bárkibe belerúgni, még akkor is ha ezért hazudni kell. (ismerve a stílust, ami maga az ember, ezen egy percig nem csodálkozom)
- Szintén mellesleg jegyzem meg, hogy

Schobert Norbert tartozást hagyott mind a Sláger Rádióban, mind a Danubius Rádióban. (nem csoda, hogy nem veszik túl komolyan, de ez már tényleg
"csak egy kis apróság")
Vaterán nem kapna tőlem csillagot az "úr". Ha valaki nem hiszi járjon utána!
Hát ennyi...