RADIOSITE Fórum

• Class FM

#99979  Szerző: asimov

Allitolag ejfeltol "csend"-et sugarzott a kabhegyi class ado (100.5)
Kb. harom percen at, ezt a csendet en is vettem. (00:20-kor allt helyre az adas.)
 #99976  Szerző: szabogabor10

Szekszárd mellett a 98,4-en egy madzaggal ismét kitűnő vétellel szól a Class FM. Vajon mit csinálhatnak a háttérben? Amúgy nem tartom kizártnak (leglábbis remélem), hogy hamarosan Szekszárdon is lesz Class FM, mert a domb árnyékolása miatt a belvárosban majdnem teljesen elmegy a pécsi frekin a vétel. Másrészt pedig azért mégiscsak megyeszékhely.
 #99971  Szerző: LuciFerko

:ayfkm:
 #99970  Szerző: mlaszlo

Valami most nagyon nem jó a hangzással, nem szól tisztán, a mély hangoknál mintha torzítana is egy kicsit, a műsorvezetők hangja pedig katasztrofális, főleg a hírek alatt.
 #99878  Szerző: Jozsfm964

bumfan írta:Ez hihetetlen... :unott: Hogy lehet hogy már lassan 3 év működés után sincs basszus a zenékben, ebben a rádióban. Mérföldes a különbség pl.: ha a Neo-n megy a Maroon 5 - Payphone, akkor az csodálatosan szól, még itt szanaszét recseg az egész, pedig egész komoly házimozi rendszeren hallgatom a rádiót, szóval a hiba nem a készülékeinkben van....
Érthetetlen, de legfőképp bosszantó. :x
Mi is a munkahelyen házimoziról hallgatjuk és azt hittük a mélynyomó ment tönkre de CD-vel tökéletesen szól.
Hogy lehet hogy 3 éve működő rádió nem úgy szól ahogy kéne?
Azért mert a többség botfüllel rendelkezik és tök mindegy, hogyan szól a cucc. A másik dolog, hogy a hangproci minősége egyenlő a nullával és jobbat nem tudnak kihozni belőle, és abszolút nem is törődnek vele!

Hol lehet egyébként írni a class fm-nek ezzel kapcsolatban? Ha valaki tud címet, írja már meg, és írjuk meg tömegesen hogy ez valami borzalom!
 #99877  Szerző: Jozsfm964

vikk írta:Ezt nem hiszem el, komolyan... A hírmondó mikrofonja megint túlvezérelt itt-ott.
Vagy az én hallásom rossz?
Mindenesetre, nekem még mindig hiányzik a mély. Egy országos rádiónak nem biztos hogy így kéne szólni... :gülü:
Egészen biztos!
 #99836  Szerző: bumfan

Ez hihetetlen... :unott: Hogy lehet hogy már lassan 3 év működés után sincs basszus a zenékben, ebben a rádióban. Mérföldes a különbség pl.: ha a Neo-n megy a Maroon 5 - Payphone, akkor az csodálatosan szól, még itt szanaszét recseg az egész, pedig egész komoly házimozi rendszeren hallgatom a rádiót, szóval a hiba nem a készülékeinkben van....
Érthetetlen, de legfőképp bosszantó. :x
 #99794  Szerző: vikk

Ezt nem hiszem el, komolyan... A hírmondó mikrofonja megint túlvezérelt itt-ott.
Vagy az én hallásom rossz?
Mindenesetre, nekem még mindig hiányzik a mély. Egy országos rádiónak nem biztos hogy így kéne szólni... :gülü:
 #99380  Szerző: mlaszlo

mlaszlo írta:Class FM nagyon elcsendesült :)
Pár perce elindultak az országos adók Budapestről.
  • 1
  • 279
  • 280
  • 281
  • 282
  • 283
  • 510