RADIOSITE Fórum

• Sport

#101060  Szerző: asimov

A keziseinknek elkelne egy kis szurkolas... (M1: Magyarorszag - Szerbia)
 #101033  Szerző: asimov

Erik az elso igazi szenzacio az olimpian...
Kosarlabda: Litvania csapata igencsak szorongatja az USA kosarcsapatat! (par percig Litvania vezetett is!)
:)
 #100762  Szerző: asimov

Olimpia 2012:
M1 / Ferfi vizilabda: Magyarorszag - Szerbia
Osi rivalisok es amugyis kemeny (szo szerint!) ellenfelek.
 #99651  Szerző: asimov

MInden szavaddal maximalisan egyetertek!
Pasa írta:Nem tudom, ki nézte a tegnap esti Klicsko meccset? Hát elég nagy parasztvakítás volt ez is. A kihívó a hatodik menetben inkább magzati pózba helyezkedett, mielőtt még kapott volna valami komolyabb pofont. Itt tartunk, már a profi box sem a sportról szól. A lóvé a zsebben, 20 percet még bohóckodtak is érte, ennyi. Szomorú...
 #99650  Szerző: Glenn

Nem tudom, ki nézte a tegnap esti Klicsko meccset? Hát elég nagy parasztvakítás volt ez is. A kihívó a hatodik menetben inkább magzati pózba helyezkedett, mielőtt még kapott volna valami komolyabb pofont. Itt tartunk, már a profi box sem a sportról szól. A lóvé a zsebben, 20 percet még bohóckodtak is érte, ennyi. Szomorú...
 #99291  Szerző: Glenn

Szomorú lettem... De amúgy mindegy. Engem is az zavar, hogy fociban minden spanyol: Barca, Real, meg az összes liga is az övék. És még valami:
Zoey írta:jobban szeretem a spanyol népet, nyelvet,
Ilyen pont nincs is! Ibériában elmész északról délre, és nem értik, mit beszélsz. Baszkok, katalánok, gallegók, portugálok, stb. Még mohamedán "spanyolok" is vannak! Kreált római birodalmi maradvány népesség önálló identitás nélkül. Egy dolog tartja össze őket: öljük meg a bikát! Meg a foci, ennyi. Inkább az olaszok, akik még néha nekünk is segítettek, ha úgy adódott (meg az olasz nyelv is szebb szerintem, mint a spanyol).
Különben a foci az foci, ebben a bikagyilkosok a királyok. Csak jó lenne, ha végre valaki szarvukat törné. Sajnos a németek valami furcsa oknál fogva ezt elszúrták, pedig csak ők állíthatták volna meg őket (szerintem).
 #99280  Szerző: Zoey

rmihaly76 írta:Nem vagyok se spanyol, se olasz drukker, de lassan sajnalom az olaszokat: 69 percben, 2 gollal es raadasul 1 emberrel is minuszban (serules :( ) ... Ha innen felallnak az olaszok, az bekerul a sport tortenelemkonyvekbe.
Hát én is sajnálom őket... mert ráadásul a 2 gól hátrányból 4 lett...
 #99275  Szerző: asimov

Nem vagyok se spanyol, se olasz drukker, de lassan sajnalom az olaszokat: 69 percben, 2 gollal es raadasul 1 emberrel is minuszban (serules :( ) ... Ha innen felallnak az olaszok, az bekerul a sport tortenelemkonyvekbe.
 #99272  Szerző: Zoey

Csongii írta:
Pasa írta:Ma este HAJRÁ OLASZOK! FORZA AZZURRI!
:D :yes: :party:
:yes: :yeah:
Én is inkább nekik szurkolok, noha jobban szeretem a spanyol népet, nyelvet, a focihoz meg nem értek, nem is szoktam nézni, de ha már az olaszok olyan ügyesen bejutottak a döntőbe, nyerjenek is! :lol: Persze belátom én is, hogy erre nem sok esély mutatkozik, bár most már ki tudja... :sealed:
Különben azért is nekik szurkolok, mert nem szeretem, ha valaki sokáig ural egy sportágat, a spanyolok meg az előző eb-n, aztán meg a vb-n is nyertek, ideje már a változásnak. Na most biztos sok embernek nem lettem ezzel a kiejlentésemmel szimpatikus. :lol:
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 45