RADIOSITE Fórum

• AMC (FilmMania, Spektrum, Minimax, TV Paprika, SportTV stb.)

#99580  Szerző: mlaszlo

Gabeedj írta:Köszi az infót!Az a privát filmes zenés összeállítás korábban szokott menni,kár,hogy nem tolják11 felé.Lazító hatású.Ezt még a VAVA tv is megirigyelhetné:)Egyébként tetszik az arculat és a kínálat sem rossz.
Az már elég régen volt, amikor este 11 körül kezdődött a Privátfilmek vágatlanul c. műsor. 2007-ben vásárolta meg a Chellomedia a Filmmúzeumot és rövid időn belül kibővítették a műsoridőt hajnali 1-2 óráig és azóta nagyjából tartják is ezt a műsorrendet.
 #99579  Szerző: Gabeedj

Köszi az infót!Az a privát filmes zenés összeállítás korábban szokott menni,kár,hogy nem tolják11 felé.Lazító hatású.Ezt még a VAVA tv is megirigyelhetné:)Egyébként tetszik az arculat és a kínálat sem rossz.
 #99574  Szerző: djlacee

mimi írta:
Gabeedj írta:A film múzeum megszűnt vagy csak átalakult?Tulajdonosi kör is változott?Múzeumon jók voltak szombat esténként a kis filmek és alatta minimal zene ment,tetszett:)
Csak név- és arculatcsere volt, jó ideje mennek már újabb filmek is. Amit meg te keresel, az még most is megy rajta "Privátfilmek vágatlanul" címmel, az éjjel 3 óra körüli műsorzárástól a reggel 9 körüli kezdésig.
Ó igen, azok tényleg jók :yes:
 #99559  Szerző: mimi

Gabeedj írta:A film múzeum megszűnt vagy csak átalakult?Tulajdonosi kör is változott?Múzeumon jók voltak szombat esténként a kis filmek és alatta minimal zene ment,tetszett:)
Csak név- és arculatcsere volt, jó ideje mennek már újabb filmek is. Amit meg te keresel, az még most is megy rajta "Privátfilmek vágatlanul" címmel, az éjjel 3 óra körüli műsorzárástól a reggel 9 körüli kezdésig.
 #99442  Szerző: donder

mlaszlo írta:
donder írta: Az (Zone) Europa dereng nekem.. Anno mintha láttam volna UPC analógon itt Debrecenben (kis taknyosként még), a Club!-bal, Romantikával, Realityvel egyetemben...
Nem kell azért olyan messzire visszamenni az időben, 2009. máj. 1-jével vonta ki a csatorna tulajdonosa a Zone Europa-t Magyarországról.
http://www.youtube.com/watch?v=DW87xr-rB6Y
Az indok az volt, hogy drága a magyar szinkron a filmekre, míg a lengyeleknél jó az olcsó alámondás is. A filmtár egy részét átvette a Filmmúzeum, de szép lassan onnan is kifutottak az európai alkotások.
Emlékszem már!
Volt hoyg szüleimmel egész délután ezt néztük (Délutáni csatorna volt ha jól emlékszem) .. de nem sokszor...
Mindenesetre kár érte... mint mindne normális csatornáért., ezért is kár...
 #99430  Szerző: mlaszlo

donder írta: Az (Zone) Europa dereng nekem.. Anno mintha láttam volna UPC analógon itt Debrecenben (kis taknyosként még), a Club!-bal, Romantikával, Realityvel egyetemben...
Nem kell azért olyan messzire visszamenni az időben, 2009. máj. 1-jével vonta ki a csatorna tulajdonosa a Zone Europa-t Magyarországról.
http://www.youtube.com/watch?v=DW87xr-rB6Y
Az indok az volt, hogy drága a magyar szinkron a filmekre, míg a lengyeleknél jó az olcsó alámondás is. A filmtár egy részét átvette a Filmmúzeum, de szép lassan onnan is kifutottak az európai alkotások.
 #99416  Szerző: donder

djlacee írta:Zone Europa lengyeleknél még van, briteknél a Zone-okból CBS lett leginkább (CBS Drama, CBS Reality, CBS Action) illetve pl az előbb említett Zone Horror most Horror Channel, a Zone Club most már megint csak Club...

Egyébként anno ezek voltak:
Zone Club
Zone Europa
Zone Romantica
Zone Reality
Zone Thriller
Zone Horror
Zone Fantasy
Az (Zone) Europa dereng nekem.. Anno mintha láttam volna UPC analógon itt Debrecenben (kis taknyosként még), a Club!-bal, Romantikával, Realityvel egyetemben...
 #99410  Szerző: djlacee

Zone Europa lengyeleknél még van, briteknél a Zone-okból CBS lett leginkább (CBS Drama, CBS Reality, CBS Action) illetve pl az előbb említett Zone Horror most Horror Channel, a Zone Club most már megint csak Club...

Egyébként anno ezek voltak:
Zone Club
Zone Europa
Zone Romantica
Zone Reality
Zone Thriller
Zone Horror
Zone Fantasy
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8