Sajna, nem veszi le RDS-rol az idot, mert ha kezzel nem allitom be, akkor nem mutat jo idot, napok mulva sem. (00:00-rol elindul az ido merese, oszt jonapot

)
Az ezer eves AIWA asztali HIFI-m erdekes, ilyen szempontbol... aramszunetkor az oraja megall, de nem nullazodik le, napok mulva sem. Amkor ismet van aram, villog kijelzo (igy jelzi az aramkimaradast) es az ido merese onnan folytatodik, ahol abbamaradt az aramszunet miatt...
Annyi haszna van ennek, hogy a keses idejebol tudhato az, hogy mennyi ideig volt aramszunet.
mihalylovics írta:
Ez érdekes. Ezek szerint Blau és Blau közt is van különbség. A régi, 1991-ben vett Coburg CM62 nem felejt semmit, még ha 1 évig nem lát áramot, akkor sem. (volt, hogy a cégesben volt gyári, ezt felraktam a polcra, aztán elmentem a cégtől, vettem egy másik kocsit, visszatettem, mint ha mi se történt volna, minden megmaradt). De találkoztam már újabb Blau-val is, ami ezt produkálta. De a Philips típusok pl. úgy működnek, hogy a programozott adók megmaradnak, de az audio beállítások elvesznek. (az előbb említett Blaunál nem)
Mondjuk az óráról nem tudok nyilatkozni, mert ezen még az sincs (szerintem a tied RDS-ről veszi le az időt, arra meg várni kell hogy visszajöjjön, mellesleg az enyémen még RDS sincs, de sebaj, szeretem, mert a szívemhez nőtt, és egyébként jó a hangja is, az állítólagos kis teljesítmény ellenére is zeng tőle az autó)