RADIOSITE Fórum

• Időjárás

#99487  Szerző: markfelt

asr27 írta:A Dunántúlon Dél felől ismét zivatarok közelednek, de kitudja, hogy mi marad belőlük mire beérnek az országba...
Én örülnék egy kis frissítő zivatarnak mert már kibírhatatlan ez a meleg.
Én már 25 fok fölött kezdek begolyózni.
Vagy csak légkondival, vagy csak víz alatt lehet elviselni azt ami most van, még jó, hogy van itt egy pocsolya a falu szélén :D (B.Boglár). Vagy ilyenkor, hajnalban.
 #99483  Szerző: asr27

A Dunántúlon Dél felől ismét zivatarok közelednek, de kitudja, hogy mi marad belőlük mire beérnek az országba...
Én örülnék egy kis frissítő zivatarnak mert már kibírhatatlan ez a meleg.
 #99474  Szerző: Glenn

mszilárd írta:ilyenkor áll neki tüzelni?
Lehet, hogy nem is paraszt, csak szuka? :lol:
 #99472  Szerző: mszilárd

... hogy lehet valaki akkora paraszt, hogy este kilenckor, amikor végre ablakot lehet nyitni, hátha... ilyenkor áll neki tüzelni?
Különben is, nincs tűzgyújtási tilalom? Akkor simán felnyomom. :hit:
 #99468  Szerző: Glenn

LuciFerko írta:Ezt a tegnapi vihart jelezték előre egyáltalán?
Jelezték bizony, csak nem úgy, hogy melyik településen lesz, mert az lehetetlen.
 #99465  Szerző: Csongii

Egyik ismerősömék az M7-esen mentek Letenye felé este és mondta, hogy iszonyatosan nagyokat villámlott. Olyan teljes eget beterítőket. :)
 #99454  Szerző: markfelt

LuciFerko írta:Ezt a tegnapi vihart jelezték előre egyáltalán? Ismerős szerint Letenyén az egész termésnek annyi, valamint rengeteg villámcsapás is volt.
Időképen nem nagyon, és ahogy láttam, be is krepált az egyik radar.
 #99450  Szerző: asimov

Itt is nagy dirr-durr volt az ejjel, valamikor ejfel utan. Nemelyik villanas utan azonnal, nagyon elesen csattant... :S
Kozel lehetett a moka.
 #99441  Szerző: mlaszlo

LuciFerko írta:Ezt a tegnapi vihart jelezték előre egyáltalán? Ismerős szerint Letenyén az egész termésnek annyi, valamint rengeteg villámcsapás is volt.
Időjárási oldalakon nem tudom fenn volt-e, de rádióban jelezték, hogy estétől nyugaton és az észak-keleti országrészben hevesebb zivatar, felhőszakadás, jégeső előfordulhat.
 #99437  Szerző: LuciFerko

Ezt a tegnapi vihart jelezték előre egyáltalán? Ismerős szerint Letenyén az egész termésnek annyi, valamint rengeteg villámcsapás is volt.
  • 1
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 209