RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#100373  Szerző: LuciFerko

jeek írta:Új köztévé és rádió arculat az olimpia kezdetétől! Most mondják a déli híradóban. A logók az m3D-hez hasonlóak :S
Nem tudom mi a baj azzal, a mostani már túl unalmas.
 #100371  Szerző: tomee87

Új köztévé és rádió arculat az olimpia kezdetétől! Most mondják a déli híradóban. A logók az m3D-hez hasonlóak :S
 #100133  Szerző: LazlowHUN

LuciFerko írta:Jól láttam, hogy 4:3-ban ment ma a meccs?
Jól, de ránézésre nem rendes 4:3 volt, hanem mintha pan&scan-nal rázoomoltak volna. Az fps is alacsonynak tűnt, mert a lassítás igazán szaggatott. De azt azért tudni kell, hogy az albánok adták a közvetítést, Menczer ki se ment, itthonról közvetítette. Mindent összevetve a játék színvonala is igazodott a képminőséghez.
 #99596  Szerző: moby67

donder írta:
moby67 írta:Azért pofátlanság a Thom-tól hogy még a kísérleti 3D adást is csak külön HD-s előfizetés esetén teszi elérhetővé!!!!!
A Mindig is csak a kódoltak között adja??
msot frissítettem a csatornalistát, itt Debrecenben benne sincs...
Nekem a műholdasuk van, abban a HD-sek mellett van. Persze kódolva!
Legalább az olimpia megnyitót adhatnák kódolatlanul, mert evés közben megjöhet az étvágy..
 #99550  Szerző: mimi

jeek írta:És az is csak duma lehet, hogy csak Bp-en volt hely a MinDig TV-n, biztos vagyok benne, hogy országosan is eltudták volna osztani az m3D-t csak úgy jóval többet kért volna érte az MTVA és ezt inkább nem vállalták.
B multiplex sincs egy csomó helyen, pedig az fizetős szolgáltatás.
 #99549  Szerző: tomee87

mlaszlo írta:
moby67 írta:Azért pofátlanság a Thom-tól hogy még a kísérleti 3D adást is csak külön HD-s előfizetés esetén teszi elérhetővé!!!!!
A T-Home keményen fizet érte, így érthető, hogy plusz csomagba került. A Mindig TV-n valóban kódolatlan, de az AH is fizet érte, csak nem kódolták le, mert ezzel a lépéssel is próbálnak előfizetőt szerezni.
És az is csak duma lehet, hogy csak Bp-en volt hely a MinDig TV-n, biztos vagyok benne, hogy országosan is eltudták volna osztani az m3D-t csak úgy jóval többet kért volna érte az MTVA és ezt inkább nem vállalták.
 #99547  Szerző: mlaszlo

A T-Home keményen fizet érte, így érthető, hogy plusz csomagba került. A Mindig TV-n valóban kódolatlan, de az AH is fizet érte, csak nem kódolták le, mert ezzel a lépéssel is próbálnak előfizetőt szerezni.
 #99543  Szerző: donder

msot frissítettem a csatornalistát, itt Debrecenben benne sincs...
  • 1
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 235