Az is elég "vicces"délután a műsorvezető az elköszönésben mondja vigyazzanak nagyon meleg lesz 36-37 fok erre a hírolvasó a végén alig 20 fok várható 

tomee írta: ↑2019.04.29. 16:26zenefalo írta: ↑2019.04.29. 10:15 Ha ugyanezzel a repertoárral indul a fővárosban is a Best Fm, akkor a Sláger Fm-nek össze kell kapnia magát, mert a Best nekem változatosabb. Mondjuk lehet, hogy ez a céljuk, hogy megszorongassák Morart. Csak sajnálom, hogy ezen sincs nagyon sok elektronikus zene, vagyis ez a rádió is csak a popzene-rajongóknak készül, amiből nem kevés van PestenHát nem tudom. A Slágeren valamelyik nap konkrétan Scooter is ment, de ATB-t és Paul Van Dyk-ot is hallottam már. Igazából most, hogy ők is hozzácsapták a 2000-es éveket a repertoárhoz, egész élvezetessé vált, főleg, a Retro érfelvágós hangulatához képest.![]()
zenefalo írta: ↑2019.04.29. 10:15 Ha ugyanezzel a repertoárral indul a fővárosban is a Best Fm, akkor a Sláger Fm-nek össze kell kapnia magát, mert a Best nekem változatosabb. Mondjuk lehet, hogy ez a céljuk, hogy megszorongassák Morart. Csak sajnálom, hogy ezen sincs nagyon sok elektronikus zene, vagyis ez a rádió is csak a popzene-rajongóknak készül, amiből nem kevés van PestenHát nem tudom. A Slágeren valamelyik nap konkrétan Scooter is ment, de ATB-t és Paul Van Dyk-ot is hallottam már. Igazából most, hogy ők is hozzácsapták a 2000-es éveket a repertoárhoz, egész élvezetessé vált.![]()
zenefalo írta:Ha ugyanezzel a repertoárral indul a fővárosban is a Best Fm, akkor a Sláger Fm-nek össze kell kapnia magát, mert a Best nekem változatosabb. Mondjuk lehet, hogy ez a céljuk, hogy megszorongassák Morart. Csak sajnálom, hogy ezen sincs nagyon sok elektronikus zene, vagyis ez a rádió is csak a popzene-rajongóknak készül, amiből nem kevés van PestenIgen?? Most füleltem 3-4 órát, sztem hallgathatatlan a Best, gagyi arculat, unalmas zenék. A Slágerrel ugyanakkor nincs bajom, sőt. Ott van arculat, koncepció stb.