Egyet kell értsek pár fórumozóval. Sajnos megbántam, hogy tavaly decemberben újra előfizettem az HBO-t, mert én naiv elhittem, hogy a remek ajánlók mellett /alatt tényleg van tartalom is. A filmtár valami eszméletlen szegényes. Sok saját gyártású sorozat engem nem tud meghatni (persze ez az én hibám) de az, hogy fél éve már ugyanazokat a filmeket ismétli, az nonszensz. Django elszabadul, Vasember 3 és még sorolhatnám.... Egy éves mozifilmek, amivel még nem is lenne gond, mert előbb nem nagyon mehetne egy prémium mozi csatornán, de rengeteg az ismétlés, és kb egy héten kétszer találok olyat, amit még nem láttam és nézhető lenne. Ezért kifizetni havonta + 2 ezret, eléggé horror...
Műsorajánló van.. és nekem meg másik 130M embernek meg is felel az műsorajánló. Ennyi.
----------------
Szó sincs magaskultúráról, természetesen, azonban a FTA-s ker. tv-s hulladékoktól fényévekkel magasabb a színvonalúak a saját készítésű sorozataik. A szintén saját gyártású dokumentumfilmjeiknek nincsen versenytársa. (A Nat Geo-os/Discovery-s dok-filmekben rendszeresek a tárgyi tévedések és/vagy hibás fordítások)
Ami miatt nagyon nagy rossz pont jár a (magyarországi) HBO-nak: az egyébként kiváló dok-filmjeik feliratozása alatt rendre hiányzik a sötét(ebb) háttércsík, ezért világosabb képeknek/felvételeknél, a fehérrel kiírt betűk alig vehetők ki. Ehhez nem értek, de gondolom nem lenne nagy technológiai kihívás a feliratok betűsávját elsötétíteni (ami képanyag amúgy ott lenne, az amúgy sem látszik) ha már a feliratokat oda tudják tenni.
adminisztrator írta:egyrészt az hbo messze van a magaskultúrától, bár lehet, félreértettem, amit mondani akarsz. másrészt meg az opera műsorát is hirdetik, úgyhogy ezzel nem tudok egyetérteni.
alapvető, hogy a terméket becsomagoljuk. a műsorajánló nem reklám és szükséges egy fizetős prémium tévén is.