Debrecenben a Best Shop-ban ez a rádió szól a hangszórokból.
bandras írta: ↑2024.08.10. 14:23 ..... mint az Oxygen, ami isten igazából nem is helyi, hanem a Győrben készülő online adást nyomják ki az éterbe.Akkor nem ugyan azt hallgatjuk, van helyi tartalom, napi többször bejelentkezés a balatonról, programajánló és helyi szignálok. Én itt szoktam hallgatni: https://oxygenmusic.hu/csatorna/oxygen-music-balaton
p0tyi írta: ↑2024.06.26. 16:21 Elvileg van, ahol semmi, de itt OFF.hát, ez, hogy is mondjam nem túl szerencsés. ez már megint csak arra jó, hogy "tabusítsunk" frekvenciákat akár évtizedekre (vagy írjuk ki közösségiként, vallási bikafos terjesztésére 10 évre bebetonozva)... ami itt viszont ON: mehetne Oxygen a helyükre
kl439 írta: ↑2024.06.26. 13:48 És mi várható a helyén? Én személy szerint a Rock FM-nek örülnék.Csak nehogy a Nemzeti Sportrádió szólaljon meg a helyénknoskamatee írta: ↑2024.06.26. 13:32p0tyi írta:Aszongyák olyan, hogy Best FM már nem sokáig létezik.valszeg azért is fogtak bele most egy nagyobb online kampányba, hogy az alap hallgatottságot tudják tornászni a változások előtt.
lassan már minden siteon látok egy Best FM-es bannert.
kl439 írta:És mi várható a helyén? Én személy szerint a Rock FM-nek örülnék.[/quote]
[quote=knoskamatee post_id=202276 time=<a href="tel:1719405147" data-original-title="" title="">1719405147</a> user_id=1438]p0tyi írta:Aszongyák olyan, hogy Best FM már nem sokáig létezik.valszeg azért is fogtak bele most egy nagyobb online kampányba, hogy az alap hallgatottságot tudják tornászni a változások előtt.
lassan már minden siteon látok egy Best FM-es bannert.