RADIOSITE Fórum

• Parti Rádió - Abádszalók (89.2), Tiszafüred (88.7)

#67865  Szerző: Jani

Megsemmisítette az első fokú hatóság szabálysértő döntését a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal. Az előzmény, hogy a Parti Rádió birtokvédelmet kért annak érdekében, hogy megakadályozza a székhelyül szolgáló ingatlan erőszakos elfoglalását. A bérbe adó Abádszalók Várost Üzemeltető Kft. ugyanis úgy döntött, hogy mindenképpen érvényt szerez felmondásának, aminek jogosságát viszont a Parti Rádió vitat. Bár a rádió birtokvédelemre vonatkozó kérését az első fokon eljáró kunhegyesi jegyző elutasította, a megyei kormányhivatal végzésében megállapítja, hogy a kérelmező hátrányára a jegyző törvényt sértett.

http://tiszato.eu/index.php?option=com_ ... Itemid=469
 #66770  Szerző: lalu84

Hétfőn, február 14-én újra a Parti Rádió műsora szól az Abádszalók 89,2 és a Tiszafüred 88,7 MHz-es frekvencián. A rádió Klubrádióval kötött szerződése lejár, így lehetőség nyílik ismét az eddiginél több helyi műsor készítésére. Mint ismert, a hálózatba kapcsolódásnak gazdasági okai voltak elsősorban, és bár a helyi rádió nehézségei újratermelődhetnek az általánosan rossz helyzet miatt, egy megújított műsorszerkezettel, a térség önkormányzatai által támogatott tudósítói hálózat kialakításával remélhetőleg legalább 2016-ig, a műsorszolgáltatási szerződés lejártáig ismét sugározza majd helyi műsorait a Parti Rádió. Bővebben:
http://tiszato.eu/index.php?option=com_ ... Itemid=469
 #51290  Szerző: Pasa

Ááá, csak a "nagy testvér" mindenhol ott figyel... :sealed:
 #51256  Szerző: LuciFerko

összeakadnak a mikrók? :shock:
 #51255  Szerző: Jani

donder írta:Amikor a Gazdasági adóhiba miatt kussol, akkor ott is a klub szól, csendesen... Úgy mint itt is...
Ezt még nem vettem észre. :shock:
 #51254  Szerző: donder

Amikor a Gazdasági adóhiba miatt kussol, akkor ott is a klub szól, csendesen... Úgy mint itt is...
 #51252  Szerző: Jani

donder írta:De ezt nem értem... Miért van az hogy mind a HaB-i gazdasági r. frekvenciák szarakodása alatt, mind itt a Parti alatt a Klub szól, szépen csendesen suttogva? :oops:
Nem értem.Mi van a Gazdaságival?Azt tudom,hogy néha kussol.A Partiról meg mint olvashatad ez a gond.
 #51250  Szerző: donder

De ezt nem értem... Miért van az hogy mind a HaB-i gazdasági r. frekvenciák szarakodása alatt, mind itt a Parti alatt a Klub szól, szépen csendesen suttogva? :oops:
 #51242  Szerző: Jani

Most rock müsor megy rajta.Nem soká visszakapcsolnak a Klubra.Vagyis nem is nagyon kell.Fülessel hallgatom és amikor rövid csend van,akkor lehet hallani alatta a Klub szól.Már nem először. :(
Gondolom még a helyi műsor alatt is uralkodni akar rajtuk a Klub. :twisted:
 #43948  Szerző: Timmy

Ha arra járok, mindig azért imádkozok, hogy ne szólaljon meg egy műsorvezető sem, mert.... kimondom: BORZALOM!