Cím alapján néhány műsor érdekesen hangzik és hangzott indulásnál. De amint lement a teszt és elveszítette azt a különlegességét, hogy a próbálgatás közben mik jelennek meg, én is viharos tempóban OFF-oltam, amióta éles adás van nem is nagyon hallgattam pár perceket leszámítva. A 20-as éveim elején én ha rádiózok, az alapból főképp háttérzaj, mert csinálom mellette a dolgom. Reggel Bochkor, később EHR vagy valami más külföldi zenei adó. Az olyan szöveges tartalmat, ami tényleg érdekel, én akarom belőni, mikor és hogyan hallgatom, nem pedig igazodni a rádióhoz. A Bochkorék-féle élő adásnak megvan a maga hangulata, ahogy anno az MFM-en a DRS-nek is megvolt, de ami nem aktuálisan élő pillanatnyi tartalom, ott csak felbosszant, ha nem értek valamit és nem tudok egy mozdulattal visszatekerni. Ebben a felgyorsult világban, amikor nincs két nap, hogy ugyanarra a buszra tudnék felszállni, nincs már annak varázsa, hogy most aztán valami pont élő a rádióban.
Ahogy tehát írtam ezt a rádiót nem hallgatom, de nem azért, mert tartalmi gondom lenne vele (nem is nagyon lehet, ha indulás óta nem hallgatom), hanem, mert ez a műfaj számomra kötött. Épp emiatt TV-t is durván 15 éve néztem utoljára. Szerintem amióta így mennek a podcast-ok, az emberek nagyon hozzászoktak, hogy a számukra tényleg releváns tartalmakat a nekik optimális időben és módon fogyasszák. Ez a rádió pedig szórakoztató háttérzajnak, ami mellett pörög a munka vagy bármi nagyon gyenge, ezt a műfajt Bochiék hozzák nagyon jól. Ez csak az én véleményem, de a környezetemben akit kérdeztem, mindenki hasonlóan látja. Vagy Bochkor, vagy Balázsék vagy nem rádiózik, hanem minden mást használ.