RADIOSITE Fórum

• Rádió 7 - Eger

#3517  Szerző: djlacee

Na, ebből is ilyen vegyestüzelésű lett :x :cry:
 #3515  Szerző: giallarosa

Dió Rádió, 106,9 MHz, Eger hangja... Lassan át lehet nevezni a topicot... :?
 #1606  Szerző: Zsolt

Csak neten hallgattam igen ritkán, de elég jó véleménnyel voltam róluk, zenei téren is.
Sajnos a gagyi mainstream megint győzedelmeskedett, bár sejthető volt, hogy az egri piac nem tud eltartani egy jó rádiót, még Budapesten is döcögnek a talk/"igényeszenei" rádiók.
 #1557  Szerző: Zolee(ractive)

A nyáron egy médiás előadáson az egyik "megújító" kérdezte tőlünk, hogy hallgattuk-e már a Rádió7-et? "Ha igen, részvétem. Szörnyű, amit művelnek." Ezt mondta, és titokzatosan hozzátette, hogy "de majd szeptembertől..." :D Tegyük hozzá, hogy én negyed óránál többet nem hallottam a Rádió7-ből, tehát nem tudom megítélni a változást.
 #1554  Szerző: czg

Honlapjuk is épp elkészült, pár hete..
Az esti sávot nem hallgattam, de a rádió7 egész nap szólt az irodában. Kár érte.. lassan eljön a pillanat, és áttekerünk vhova. Vagy a megoldás egy spéci antenna lesz és MR2 (ami közel sem olyan jó mint a Rádió 7 volt!).
Nem lehet igaz, hogy szükség van 2 országos + 3 helyi (eger, 1, dió) rádióra ugyanazzal az undorító zenei kínálattal. A Diórádiónak sikerült az egyetlen karakteres helyi rádióból megcsinálni a leggázabbat.

Egyébként, ez most akkor egy helyi Diórádió? Hogy van ez?
 #1547  Szerző: t

ráadásul egyedülálló módon felkarolt egy civil egyesületet azzal, hogy az esti műsoridejét felkínálta nekik közösségi rádiózásra. példamutató dolog volt, gondolom, ezzel ennek is vége. a rádió egyébként korábban is létezett Egerben, állítólag nagyon jó volt, ez pedig a feltámasztási kísérlet lett volna.
 #1540  Szerző: czg

Magyarország legjobb rádiója volt.

A korábbi fórumban az utolsó hsz arról szólt, hogy a Diórádió felvásárolja. Szombaton már gyanús volt a dolog, az rds 1 mp-ig Diórádió-t írt ki, majd csak utána Rádió 7-et. Hátra volt 1 (2?) nap, tegnap nem volt alkalmam hallgatni.
Ez a szemét, ami most szól rajta, egy Slágerbe oltott Rádió1-re hasonlít. Aki hallgatta a Rádió 7-et, az el tudja képzelni, milyen sokkoló ez.

R

#446  Szerző: lacus

Eger, FM 106.9 MHZ
http://www.radio7eger.hu