RADIOSITE Fórum

• radiocafé

#85423  Szerző: asr27

Egyébként meg lehet nézni a rtvstat.hu oldalon az első 6 helyezettből 3 Dance rádió (Rise fm, Face, Onemusic radio) ebből kettő szinte csak Budapesten ismert. Pl a Neo fm országos lefedettségű de csak a 15. jelenleg. Ebből is látszik, hogy milyen stílusú rádiókra lenne nagyobb igény!
 #85422  Szerző: asr27

"piaci alapon ma nem lehet normálisan működtetni egy rádiót"
Ott a pont!
 #85421  Szerző: mimi

admin írta:Egyébként egy ideje nem megy az új "Café" stream. Vagy csak nekem nem?
Már tegnap reggel se ment.
 #85420  Szerző: mimi

asr27 írta:Amíg volt Roxy, azt szidtátok. Utána lett Face, azt szidtátok. Most mi következik?
Keresd már meg, légyszi, mikor szidtam a Roxyt, nem emlékszem. Éntőlem virágozzon a Face, csak azt vegyük tudomásul, hogy ha fillérekért veszünk bedőlt rádiót, az azért van fillérekért, mert nekünk kell kifizetni az adósságot. Nem az előző ügyvezetést kell mocskolni, mint tették a café esetében is, mert piaci alapon ma nem lehet normálisan működtetni egy rádiót - meg lehet nézni, egyházi rádiók, lánchíd meg ehhez hasonlók viszik el a legtöbb frekit. De sok sikert a Face-nek, hogy ha nyer egy új frekvenciát, akkor annak minden költségét viselve szépen profitáljon.
 #85419  Szerző: markfelt

Egyébként egy ideje nem megy az új "Café" stream. Vagy csak nekem nem?
 #85417  Szerző: asr27

Amíg volt Roxy, azt szidtátok. Utána lett Face, azt szidtátok. Most mi következik?
 #85416  Szerző: asr27

mimi írta:
asr27 írta:V. István fél év alatt jobb rádiót csinált mint te az eddigi életedben. Sorry de nekem ez a véleményem és még jó pár embernek. :) Budapestnek igen is szüksége van egy olyan Dance rádiónak mint a Face, mert a Rise a nyomába sem ér! Ma is hallgattam egy kicsit a Rise-ot de inkább átkapcsoltam a R1-re mert olyan lightos meg régi zenék mentek rajta, hogy az valami eszméletlen!
Válasszuk ketté a dolgokat, az az egyik dolog, hogy a dance-kedvelőknek csinált egy élvezhető rádiót, az meg a másik, hogy hogyan tevékenykedik az üzleti életben. Azt nem tudom, honnan vannak információid, hogy admin milyen rádiót csinált eddigi életében, de legalább tisztesség dolgában előbbre van...
Nem csinálja rosszul. :D
 #85415  Szerző: mimi

asr27 írta:V. István fél év alatt jobb rádiót csinált mint te az eddigi életedben. Sorry de nekem ez a véleményem és még jó pár embernek. :) Budapestnek igen is szüksége van egy olyan Dance rádiónak mint a Face, mert a Rise a nyomába sem ér! Ma is hallgattam egy kicsit a Rise-ot de inkább átkapcsoltam a R1-re mert olyan lightos meg régi zenék mentek rajta, hogy az valami eszméletlen!
Válasszuk ketté a dolgokat, az az egyik dolog, hogy a dance-kedvelőknek csinált egy élvezhető rádiót, az meg a másik, hogy hogyan tevékenykedik az üzleti életben. Azt nem tudom, honnan vannak információid, hogy admin milyen rádiót csinált eddigi életében, de legalább tisztesség dolgában előbbre van...
 #85414  Szerző: asr27

admin írta:Nos igen, többek között pl. az ilyen trógerek (V. István) miatt lesz lassan végleg tele a tököm a rádiózással.
V. István fél év alatt jobb rádiót csinált mint te az eddigi életedben. Sorry de nekem ez a véleményem és még jó pár embernek. :) Budapestnek igen is szüksége van egy olyan Dance rádiónak mint a Face, mert a Rise a nyomába sem ér! Ma is hallgattam egy kicsit a Rise-ot de inkább átkapcsoltam a R1-re mert olyan lightos meg régi zenék mentek rajta, hogy az valami eszméletlen!
 #85411  Szerző: markfelt

Nos igen, többek között pl. az ilyen trógerek (V. István) miatt lesz lassan végleg tele a tököm a rádiózással.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 36