RADIOSITE Fórum

• Rádió Majsa - Kiskunmajsa - 88.2 MHz (12:00-16:00)

#14203  Szerző: MrG

Idősek hallgatják és bizony adakoznak is keményen, világszinten. "Marketing" is megvan, templomokban. Elég jól tejelhet ez a vállalkozás.
 #14202  Szerző: mg

Szabi írta:A fennmaradó 4 órában ilyenkor mi szól?
Kunság, Majsa, Color, Aktív esetében?
Majsán ha minden igaz, marad kb., ami eddig volt, 12-16-ig, de még nem hallgattam bele, majd holnap.
Streamen keresztül, hallgathatatlan szar minőségben veszik át Marist. (úgyse hallgatja senki... :P )
http://212.92.14.168:8000/listen.pls
 #14201  Szerző: MrG

A fennmaradó 4 órában ilyenkor mi szól?
Kunság, Majsa, Color, Aktív esetében?
 #14197  Szerző: mg

tegnap 19 órakor megette a Mária, ha még nem hallottátok...
 #2848  Szerző: Norby

oldalukért egy piros pont jár mindenképpen!
 #2845  Szerző: Sokol404

centerweb írta: Szerintem meg ez pont hogy baj. Valami koncepció jó lenne... Nem hiszem hogy Mari néninek tetszene, ha egy magyar nóta után beraknának egy techno zenét. Vagy fordítva.
A Mohácsi Rádióban így van (1485 kHz), ott Demjén Szerelemvonata után Dankó Pista hegedül, majd egy '80-as évekbeli jó kis rockszám, aztán következik Bangó Margit. De komolyan !!!
Ciki ilyet hallgatni.

Pont ezért nem hallgatom már egyiket se.

Mentségére váljék, a Rádió Majsa egy meghatározott tematika szerint adja le ilyen jellegű zenéit, így nem keveredik egymás után egyik "szélsőséges", nem összeillő stílus sem.
 #2831  Szerző: centerweb

Még magyar nóta is van, meg Szívküldiszerű műsor, Balázs Pali, Dupla Kávé, Márió, Kozsó, de emellett rock, breakbeat, house, kőkemény techno is. Van egy partyműsoruk is, úgyhogy mindezek fényében ezen igyekezet értékelendő.
Szerintem meg ez pont hogy baj. Valami koncepció jó lenne... Nem hiszem hogy Mari néninek tetszene, ha egy magyar nóta után beraknának egy techno zenét. Vagy fordítva.
 #2818  Szerző: Sokol404

Évek óta fogható Tompán.
Jó helyre téve a vevőkészüléket még egy 30 centis gyújtókábellel is bejön (mert réz.)

;)

Igazság szerint én egy kissé "parasztosnak" tartom, de azért értékelem, h. az országosokkal ellentétben MINDENféle zenei igényt ki akar elégíteni. Még magyar nóta is van, meg Szívküldiszerű műsor, Balázs Pali, Dupla Kávé, Márió, Kozsó, de emellett rock, breakbeat, house, kőkemény techno is. Van egy partyműsoruk is, úgyhogy mindezek fényében ezen igyekezet értékelendő.

R

#459  Szerző: lacus

Kiskunmajsa, Fm 88.2 Mhz
http://www.radiomajsa.hu